Stiri

Actiune militara pentru amatorii de arme si razboi

Actiune militara pentru amatorii de arme si razboi
Daca acum ceva ani in urma toti stateau in casa si jucau jocuri de genul Counter Strike sau Half Life, acum majoritatea tinerilor prefera sa mute aceasta activitate in aer liber. Airsoftul este in mare parte un hobby distractiv, sanatos si simuleaza actiuni militare din diverse colturi ale naturii.

Desi Romania nu este o tara atat de prietenoasa cu armele precum sunt Statele Unite ale Americii, s-au gasit alternative distractive, legale si care nu ranesc pe nimeni.

Airsoft6 este mai mult decat un magazin online de arme airsoft, poate fi mai bine zis un portal online al pasionatilor de armament si echipamente foarte asemanatoare celor militare. In plus ei ofera si servicii de servisare si de facut upgrade pentru replicile de airsoft iar echipa lor este cea mai buna din tara. Spunem ca sunt cei mai buni si pentru ca cei de la Airsoft6 au si un super canal pe Youtube.com unde testeaza armele si le prezinta foarte fain in functie de nevoile si cat de avansati sunt fiecare dintre voi in acest sport daca il putem numi asa, oricum suntem siguri ca nu va mai dura mult pana airsoftul va deveni un sport in adevaratul sens al cuvantului si asta pentru ca nu este nevoie doar de un costum si de o arma pentru a fi bun in treaba asta este nevoie de strategie, rabdare si mult antrenament.

15397848_1194490363964684_1993821459_o

In tara sunt multe firme care isi scot angajatii in team building-uri unde se practica jocul in echipa iar airsoftul este unul din acestea, joc care poate testa rabdare si perspicacitatea oricaruia dintre noi intr-un mod foarte placut. La fel ca in viata de zi cu zi este nevoie de strategie pentru a reusi, la fel si aici, o strategie bine pusa la punct te poate face un adevarat castigator.

O simpla vizita pe Airsoft6, magazinul specialistilor in airsoft, te va face sa vrei sa intri in aceasta competitie si daca esti un om competitiv cu siguranta vei comanda cateva chestii de la ei si iti vei provoca prietenii la un joc ca in copilarie de genul Counter Strike, doar ca acum nu este in spatele calculatorului ci acolo fata in fata cu “inamicul” si vei dori sa fii un adevarat erou, supravietuitor si castigator.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top