Sport

Allan Victor Oliveira Mota vine de la Santos și îi va lua locul lui Luis Phelipe la Poli Iași

Allan Victor Oliveira Mota (23 de ani) se află în pragul unei noi etape în cariera sa fotbalistică, fiind aproape să devină un membru al echipei Poli Iași. Originar din Brazilia, acesta sosește de la Santos și este anunțat drept înlocuitorul lui Luis Phelipe, atacantul transferat în această iarnă sub comanda lui Gigi Becali.

Anul 2023 s-a încheiat pentru Poli Iași cu un rezultat nefavorabil, 1-3 în fața FCSB-ului. Echipa se găsește în “zona roșie,” iar îngrijorările sunt evidente în Copou. Leo Grozavu a făcut eforturi pentru a aduce schimbări în echipă, și unul dintre noii sosiți este Rachid Bouhenna. Chiar dacă moldovenii au ajuns la un acord și cu Martin Boakye (28 de ani), atacantul născut în Italia s-a răzgândit între timp. Pe lista plecărilor, Poli Iași a anunțat despărțirea de Andrei Ciobanu, care a ajuns la Voluntari.

Un alt transfer în vizorul moldovenilor este aducerea lui Allanzinho. Brazilianul și-a desfășurat o bună parte a carierei în tricoul echipei Santos, fostul club al legendarului Pele. Allanzinho se poate lăuda cu 42 de apariții în campionatele braziliene, unde a mai evoluat pentru Guarani, Tombense, Joinville și Sao Bernardo.

Conform surselor menționate, Poli Iași a efectuat, de asemenea, alte două achiziții – Todor Todoroski, fundaș dreapta macedonean, provenind de la Zalagaerszeg din Ungaria.

În cazul în care vor trece cu bine de examinarea medicală, cei doi jucători vor semna cu Poli Iași în cursul zilei de luni.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top