Apartamente Iasi

Apartamente Gradena Residence Iasi

Complex Rezidential Apartamente Gradena Residence Iasi

Adresa: strada Valea Adanca, Iasi, Romania
Contact: 0754 975 136
Parcare: Da
Transport in comun: Da, in apropiere.
Facebook Gradena Residence Iasi: https://www.facebook.com/GradenaResidenceIASI/
Detalii: Complexul Rezidential Gradena Residence Iasi este situat pe strada Valea Adanca si este un ansamblu de blocuri tip vila cu doar doua apartamente pe etaj, ce ofera fiecarei familii spatiul privat de care are nevoie pentru o viata fericita.
Inchirieri Apartamente in Gradena Residence Iasi: 0754 975 136


Tot ce trebuie sa stii despre programul Prima Casa 2017

gradena-residence-iasi-valea-adanca-2

Ce ai spune daca ai locui intr-o zona linistita, cu teren de joaca pentru copilul tau chiar in fata locuintei tale sau daca ai putea sa ajungi in doar cateva minute sa iti faci cumparaturile?

La GRADENA RESIDENCE am creat special pentru dumneavoastra un mediu intim si relaxant, retras de aglomeratia cotidiana, totul intr-o locatie extrem de accesibila.

Opteaza pentru o locuinta noua in GRADENA RESIDENCE si vei avea o multitudine de avantaje, care sa iti simplifice viata si sa o faca mai frumoasa. Cu o arhitectura moderna, compartimentare eficienta si suprafete generoase, in blocurile noastre vei gasi locuinta dorita sau oportunitatea unei investitii imobiliare profitabile. Gradena Residence este un ansamblu de blocuri tip vila cu doar doua apartamente pe etaj, ce ofera fiecarei familii spatiul privat de care are nevoie pentru o viata fericita.

Pentru a-i multumi pe cei mai exigenti si pretentiosi locuitori lucram doar cu echipe de profesionisti si constructori cu o vasta experienta in domeniu, folosind materiale si finisaje de cea mai buna calitate, iar pentru ca dorim sa fim transparenti va prezentam fotografii cu etapele de constructie ale fiecarui imobil.

In incinta ansamblului gasim locuri de joaca pentru copii, spatii verzi amenajate cu foisoare si nu in ultimul rand parcare privata.

Alege mediul ideal unde copilul tau sa creasca fericit si in siguranta!

Galerie Foto Gradena Residence Iasi

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top