Stiri

Apple Pay este acum disponibil si pentru BCR, OTP Bank si Credit Europe Bank

In vara acestui an, Apple Pay a debutat oficial simultan în mai multe ţări din Europa: Bulgaria, Croaţia, Cipru, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta, Portugalia, Slovacia, Slovenia, România şi Liechtenstein.

Primii parteneri Apple Pay din Romania au fost: Banca Transilvania; ING; UniCredit Bank; Edenred (bonuri/tichete de masa); Monese; Orange Money; Revolut.

Dar din luna octombrie Apple Pay a devenit disponibil şi pentru clienţii Raiffeisen Bank, iar de astazi acest sistem de plăţi cu telefonul ce poate fi utilizat pe iPhone-uri şi Apple Watch-uri poate fi folosit şi de către clienţii băncilor BCR, OTP Bank şi Credit Europe Bank. Afla aici cum iti inrolezi cardul in Apple Pay ca sa faci plati cu telefonul.

Ciudat este ca banci mari din Romania ce sunt detinute de mari companii bancare din Europa inca nu s-au inrolat in Apple Pay, un bun exemplu ar fi BRD. Mi-ar placea ca cei de la CEC Bank sa faca o surpriza frumoasa, dar nu ai cu cine.

Din pacate nu se stie inca nimic despre Google Pay in Romania. Exista multe deviceuri Android si totusi Apple a fost primul care a plusat pe piata din tara noastra.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top