Stiri

Apple Pay la BRD

Beneficiază de toate avantajele cardului tău BRD Mastercard sau Maestro cu Apple Pay pe iPhone, Apple Watch, iPad și Mac.

Acceseză aplicația Apple Wallet, alege opțiunea “+” și adaugă cardul BRD, scanează cardul sau introdu manual datele cardului, iar apoi urmeză instrucțiunile afișate.

Tot ce ai de facut este sa adaugi cardul in aplicatia Wallet de pe telefonul mobil sau de pe orice alt dispozitiv Apple.

Simplu și rapid! Trebuie să te autentifici prin Touch ID (demo), Face ID (demo) sau parolă, apoi să apropii iPhone-ul sau Apple Watch-ul de terminalul de plată. Este posibil să fie necesar să introduci și codul PIN al cardului, dar rareori, în funcție de terminal. Platile in magazine, aplicatii si online nu au fost niciodata mai sigure si mai rapide! Foloseste Apple Pay oriunde sunt afisate simbolurile aferente.

In Romania poti plati cu Apple Pay la comercianti daca ai card la una din bancile: ING, BCR, Unicredit, OTP Bank, Banca Transilvania, Edenred (bonuri/tichete de masa), Monese, Orange Money, Revolut.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Știrile săptămânii în materie de tech și nu numai #25 | Micro Dev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top