Stiri

Aranjamente florale în tendințele anului 2021

Un aranjament floral frumos aranjat este cea mai bună idee de cadou pe care îl poți face cu ocazia oricărui eveniment. Zilele de naștere sau aniversările, nunțile și botezurile, 8 martie sau Valentine`s Day sunt doar câteva dintre situațiile în care ai nevoie de un cadou inedit.

Trendurile în materie de flori ale anului acesta îți oferă posibilotatea să alegi aranjamente florale moderne dintr-o gamă extrem de variată de flori. Citește în continuare și află cum poți face un cadou plin de semnificații, ce va atrage numai zâmbete și care este modern și în tendințe.

Aranjamente florale cu bujori

Aranjamentele florale care conțin bujori arată uimitor la orice eveniment și în fiecare casă. Bujorii arată perfect în aranjamente florale de mono piese, dar completează perfect și alte aranjamente care conțin alte flori precum trandafirii, hortensiile sau irișii.

Bujorul este simbolul floral al Chinei și este asociat cu bunăstarea și fericirea în cuplu și căsnicie. Cu o tradiție de peste 4000 de ani în Orientul Îndepărtat , bujorul se bucură și astăzi de o apreciere de tip nobiliar. A avea bujori la nuntă reprezintă un talisman de atragere a norocului peste unirea mirilor, de aceea bujorii sunt nelipsiți din aranjamentele florale de sărbătoare.

Aranjamente florale cu hortensii

Sofisticat și superb, aranjamentul floral cu hortensii se află în tendințele anului 2021. Hortensiile sunt flori frumoase care completează perfect orice aranjament. De asemenea, hortensiile impresionează prin florile lor mari care au puterea de a scoate din anonimat orice buchet sau aranjament floral.

În funcție de culoare, hortensiile au o mulțime de semnificații:

  • Hortensiile roz sunt un simbol al iubirii romantice, al emoției și al căsătoriei.
  • Hortensiile mov sunt un simbol al bogăției și al succesului.
  • Hortensiile albastre pot fi dăruite atunci când vrei să-ți ceri iertare.
  • Hortensiile albe simbolizează puritatea și delicatețea.

Atunci când vrei să faci cadou un aranjament floral, oferă atenție și semnificațiilor pe care le au florile.

Aranjament floral cu trandafiri galbeni

Aranjamentele florale cu trandafiri galbeni impresionează prin aspectul minunat, prin culoarea puternică, dar și prin parfum. Trandafirii albi sunt flori care se potrivesc perfect cu alte plante și devin instant piesa centrală a unui aranjament floral.

De-a lungul timpului trandafirii galbeni au primit o mulțime de semnificații.  Încă din epoca Victoriană florile galbene în general dar trandafirul galben în mod special erau oferite pentru a face cunoscute persoanei ce le primește sentimentul geloziei resimțite de expeditorul acestora. Mai târziu, trandafirii galbeni oferiți în buchete, sau în aranjamente asortate cu alte flori galbene, au primit semnificații alternative, cum ar fi cea de prietenie, bucurie, plăcere, dar și iertare și chiar iubire sfârșită.

Fie că ai nevoie de aranjamente florale pentru un eveniment cum sunt nunta sau botezul copilului, sau vrei să faci un cadou special unei persoane dragi alege aranjamente florale de pe maisondor.ro.

Ține cont de tendințele anului 2021, dar și de semnificațiile florilor atunci când le alegi. Aranjamentele florale trebuie să exprime întotdeauna eleganță, bun gust și rafinament.

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/aniversare-aranjament-floral-buchet-cadou-949582/

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top