Florarii

Floral Studio – Aranjamente florale

Floral Studio - Aranjamente florale Noutatea lunii septembrie o reprezinta lansarea Floral Studio cu sediul in Strada Anastasie Fatu, nr. 1, mai precis pe Rapa Galbena, langa Club RS. Este cu siguranta ceea ce ii lipsea Iasului, un atelier cochet in care se lucreaza cu drag. Cu drag pentru flori, pentru lucrul bine facut si pentru client.
Design inedit, locatie centrala cu parcare in fata, cadouri, flori si plante variate. Puteti sa-i treceti pragul si sa admirati florile, zilnic de la 8 dimineata la 8 seara si duminica de la 9 la 13 si cu siguranta veti fi incantati si tentati sa surprindeti placut printr-un cadou floral, eventual livrat. Si cum florile puncteaza momentele importante ale vietii, fiecare eveniment poate avea un accent stilat marca Floral Studio.

Chiar si o conferinta sau un spatiu comercial pot fi decorate cu flori intr-un mod cat mai placut indiferent de anotimp. Floral Studio iti propune un nou mod de abordare a aranjamentelor florale din pasiunea pentru flori. Si cum nimic nu este intamplator, jocul cu elemente naturale e strans legat de anii de experienta in domeniu, cursuri cu unii dintre cei mai buni floristi si multa munca.

Asteptam o impresie!

Adresa: Strada Anastasie Fatu, nr. 1 (Rapa Galbena)
Contact: 0332 100 222
Web: www.floralstudio.ro

[fblikebutton]
floral-studio-pic012

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top