Stiri

Are Ferrari la 21 de ani!

Anul trecut, Eduard Costel Vidraşc, proprietarul Oted Grup, îşi cumpăra un Ferrari F430 Spider roşu, cu 215.000 de euro. Se pare că ieşenii ţin la bătrâna zicală „Nu lăsa să treacă anul fără un Ferrari nou“. Un alt administrator de firmă s-a supus tradiţiei. Blue Sky Construct, firmă a cărei cifră de afaceri în 2007 se apropie de 350.000 de lei, a încheiat în luna mai un contract de leasing cu Marfin Leasing IFN România pentru o superdecapotabilă.

Cine a spus că tinerii nu ştiu să facă afaceri?
Florentina Mişoagă are 20 de ani şi o firmă care se ocupă cu lucrări de pardosire şi placare a pereţilor, Blue Sky Construct SRL, înfiinţată în 2006.
Conform datelor, tânăra ieşeancă se dovedeşte a fi nu doar o pretenţioasă în materie de maşini, ci şi un administrator eficient. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 350.000 de lei şi cu un profit de aproape 30.000 de lei în 2007, firma nu e una de ieri, de azi.
În plus, tocmai a achiziţionat  – ce-i drept, încă plăteşte ratele pentru leasing – o maşină pe care puţini şi-o permit, dar la care mulţi visează: un Ferrari de peste 200.000 de euro. În lei (noi, se înţelege), se apropie de 1 milion.

Viteză, nu glumă
Ferrari F430 Spider, un automobil super-sport, este, ca toate maşinile producătorului italian, una care schimbă mentalităţi, sparge bariere. Cum ar fi, spre exemplu, limita de viteză. Cei 500 de cai putere fac din 300 km/h un fleac. De altfel, este genul de maşină care poate da senzaţii de pistă pe o stradă din Nicolina. Asfaltul cocoşat al oraşului şi bineînţeles limitele de viteză pun însă o frână.
Posesoarea maşinii a refuzat să dea vreun detaliu depre proaspăta achiziţie. „Florentina nu locuieşte cu noi şi e foarte ocupată. Oricum, nu cred că vrea să vorbească despre asta“, a declarat mama sa.

Sursa: Ieseanul | Autor: Alexandra Butnaru

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top