Comunicate

Asiguram reparatii aer conditionat

reparatii aer conditionat

Permanent iti stam la dispozitie cu servicii de reparatii aer conditionat in locatiile tale din Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6,  in sectorul Ilfov, si Giurgiu iar pentru aceasta trebuie sa faci o programare prealabila accesand site-ul nostru Montaj-Aer-Conditionat-Cris.ro/reparatii-service-aer-conditionat.

Iti asiguram si servicii de completare a freonului, reparatii aer conditionat , igienizare si dezinfectare ale aparatelor de aer conditionat de apartament, birou, casa, hale industriale. 

Poti beneficia de reparatii aer conditionat  la un pret imbatabil iar realizarea acestora este facuta cu responsabilitate de catre echipa de tehnicieni specialisti.

Iti oferim serviciile de reparatii aer conditionat  chiar in ziua in care ai lansat comanda sau in ziua urmatoare, in functie de solicitarile care sunt in acel moment inaintea comenzii tale, promptitudinea, fiind una dintre caracteristicile activitatii noastre.

Aparatul de aer conditionat are nevoie de grija ta si de aceea iti recomandam sa tii cont si sa faci la timp intretinerea aparatului pentru a nu ajunge in situatia in care acesta nu mai functioneaza, caz iti recomandam sa apelezi la specialistii nostrii pentru reparatii aer conditionat .

Trebuie avut in calcul lipsa de confort pe care o vei avea deoarece se poate intampla ca acesta sa nu mai functioneze exact intr-o perioada caniculara din vara, cand discomfortul termic este  si mai accentuat si atunci iti venim cu siguranta in ajutor pentru a-ti asigura servicii prompte de reparatii aer conditionat .

Iti oferim cu profesionalism servicii de reparatii aer conditionat

Specialistii nostrii, in afara de reparatii aer conditionat sau completare si incarcare cu freon a aparatului de aer conditionat, iti mai recomanda si sa iti intretii  aparatul de aer conditionat pentru a-i prelungi durata de viata si sa nu neglijezi in primul rand curatarea filtrelor.

Filtrele  unitatii tip split sau caseta se spala sub jet de apa calda si apoi se tamponeaza cu solutie dezinfectanta cel putin o data pe an, dupa care se introduc la loc cu atentia cuvenita. 

O alta intretinere simpla care poate fi facuta de catre proprietar este stergerea carcasei si a furtunelor exterioare cu o laveta din bumbac umezita usor de preferat tot cu dezimfectant. 

Un alt lucru pe care il poti face fara ca sa fiti autorizati este ca pe timp de iarna si in perioadele indelungate cand aparatul de climatizare nu este folosit mai mult de 3 saptamani sa il scoateti din priza. 

In acest mod  se evita defectarea placilor electronice in caz de fluctuatii majore de tensiune. Este de preferat ca inaintea prizei in care este introdus stecherul aparatului dumneavoastra de aer conditionat sa montati in stabilizator de tensiune. 

Suntem prompti pentru a-ti oferi reparatii aer conditionat

Dar daca ai probleme in functionarea aparatului de aer conditionat,care te depasesc, apeleaza la specialistii nostrii si veti fi complet informat despre serviciile pe care ti le oferim.

Vei avea astfel posibilitatea sa faci o programare sau sa soliciti incheierea unui contract se service pentru a scapa de grija functionarii incorecte a aparatului tau de aer conditionat.

Echipa noastra acreditata pentru reparatii aer conditionat iti sta la dispozitie cu professionalism.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top