Evenimente

Balul Bobocilor la FEAA @ Club Skye, 3 decembrie

Conform traditiei, in fiecare an Asociatia Liga Studentilor Economisti organizeaza pentru studentii din Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor „ Balul Bobocilor”, cel mai asteptat eveniment distractiv din decursul anului universitar.
Astfel, LSE-isti invita studentii in data de 3 dec. 2009, in Club Skye, deschidere urmand sa aiba loc la ora 20:00 avand ca invitati de renume pe, Dj Sava & Raluk si Fly Project.
Amintim ca asociatia noastra isi propune sa reuneasca peste 1500 de studenti din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor binevenit fiind insa orice student indiferent la ce facultate studiaza, singura conditie fiind buna dispozitie si distractia.
Aducem la cunostinta evenimentul de gala si anume Miss Boboc in care participantele vor fi supuse unor probe de frumusete si de aptitudine.
Frumoasele domnisoarele vor fi evaluate de un juriu de specialitate care va puncta farmecul, gratia si eleganta fetelor.
Va invitam sa va petreceti seara intr-un mod cat mai placut alaturi de noi. Printre premiile pe care le vom oferi publicului se numara cele mai tari căşti oferite de Logitech, vouchere de cumpăraturi, premii Proton şi multe altele.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

 1. Pingback: Tweets that mention Balul Bobocilor la FEAA @ Club Skye, 3 decembrie | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

 2. Vlad Ciubotariu

  December 4, 2009 at 6:10 pm

  Fotografii / poze de la Balul Bobocilor FEAA 2009 se pot gasi la adresa urmatoare :
  http://foto-vladciubotariu.blogspot.com
   
  Sau cautand pe google aceeasi sintagma” Foto BALUL BOBOCILOR FEAA 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top