Evenimente

Student Fashion Day @ CCS, 28-30 noiembrie

student-fashion-day-iasiFestivalul Naţional Studenţesc de Modă reprezintă o manifestare cultural-artistică de gen la nivel naţional, sub formă de competiţie, la care pot participa creatori de modă şi trupe de manechine ce activează în cadrul caselor de cultură ale studenţilor şi al altor case de cultură ale tineretului din ţară.
Organizarea acestei manifestări are ca scop afirmarea, cunoaşterea şi stimularea potenţialului artistic în domeniul modei şi creaţiei vestimentare.
Participare
Fiecare casă de cultură a studenţilor sau a tineretului poate participa cu un grup de maxim 12 persoane (creator, manechine, referent şi personal ajutător).
Fiecare casă de cultură studenţească va participa cu o singură colecţie.
Formularele de participare
Formularele de participare completate vor fi trimise prin fax la numărul 0232/212632 până la data de 09 noiembrie 2009 şi sunt valabile doar cu ştampila şi semnătura instituţiilor unde activează.
Concursul
Va fi organizat în seara de 29 noiembrie 2009, ora 19.00, în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi.
Ordinea de intrare se va face prin tragere la sorţi, la şedinţa tehnică, unde vor participa toţi concurenţii, înaintea serii de concurs.
Se vor acorda premiile I, II, III şi diplome de participare.
Jurizarea
Juriul va fi alcătuit din reprezentanţi ai universităţilor de profil din ţară, designeri consacraţi precum şi din reprezentanţi ai mass-mediei locale şi naţionale.
Timpul afectat fiecărui grup va fi de maxim 10 minute.
Notele acordate vor fi de la 1 la 10. Juriul va aprecia originalitatea, încadrarea în tendinţe, omogenitatea colecţiei, modul de punere în valoare a colecţiei, etc.
Sosirea şi plecarea concurenţilor
Participanţii vor sosi în Iaşi în data de 28 noiembrie 2009, ora 15.00, iar plecarea va avea loc pe 30 noiembrie 2009, ora 12.00.
Cheltuieli
Cheltuielile de cazare şi masă vor fi suportate de către organizatori, iar cheltuielile de transport vor fi suportate de către casele de cultură a studenţilor sau tineretului participante.

student-fashion-day-iasi

* Fişele de înscriere vor fi însoţite de un tabel nominal care va cuprinde: numele concurentului/lor, număr de persoane care îi însoţesc (director, referent, şofer, etc) precum şi data şi ora sosirii în Iaşi.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top