Evenimente

Beneficii aduse de gazduire servere dedicate

Atunci cand doresti sa iti expui afacerea in mediul online, ai face bine sa te gandesti la un plan de web hosting. Site-ul www.thc.ro ofera pachete de gazduire servere dedicate, la preturi avantajoase, iar beneficiile se pot vedea inca de la prima zi de utilizare.

Daca te afli pe piata pentru o solutie de gazduire, stii ca exista multe optiuni diferite. Diferitele medii si tipuri de configurare au avantajele si dezavantajele lor, astfel ca gasirea combinatiei potrivite este cheia. Un server dedicat ofera o lista lunga de beneficii, variind de la securitate, control, personalizare, fiabilitate si suport 24/7, care il fac o optiune primara pentru multi.

Spre deosebire de optiunile de server privat virtual, un server dedicat si resursele conectate la acesta, nu se afla pe o masina unde sunt transmise mai multe puncte de date. Deoarece resursa nu este partajata, accesul fizic la aparat este mult mai controlat in comparatie cu configuratiile alternative ale serverului si mediile de gazduire. Securitatea fizica este, de asemenea, un factor cheie. Atunci cand achizitionezi un server dedicat de la un furnizor de gazduire precum Hivelocity, serverele dedicate sunt gazduite intr-un centru de date securizat, cu puncte de acces controlate pentru personalul din loc. Acest nivel crescut de securitate face, de asemenea, mai usor de obtinut conformitatea cu HIPAA si PCI cu serverele dedicate. Hivelocity ofera servicii administrate daca doresti ca asistenta noastra sa intareasca serverul  si sa il pastreze in siguranta pe durata serviciului.

Cu un server dedicat, utilizatorului ii este administrat  totul sau are parte de acces la un alt nivel. Acest nivel de acces iti ofera un control mai mare asupra hardware-ului si software-ului de pe dispozitiv si nu ar fi posibil daca resursele sau datele de pe server au fost partajate de diferiti utilizatori. Vei putea configura serverul si resursele pe care le utilizeaza dupa cum vei considera de cuviinta. Serverele dedicate pot fi configurate rapid pentru a include amestecul potrivit de putere de procesare si stocare pentru a raspunde nevoilor tale specifice.

Serverele pot fi configurate personalizat in mii de moduri diferite, asigurandu-te ca ti se ofera hardware-ul care se potriveste cel mai bine cerintelor tale. Intrucat nevoile tale de calcul se vor schimba probabil in timp, un server dedicat ofera, de asemenea, flexibilitatea pe care multi o necesita de la o solutie de gazduire care se asteapta sa creasca in timp. Actualizarea la un procesor cu mai multe nuclee sau o viteza mai mare, adaugarea de mai multa memorie RAM sau un hard disk mai mare este rapida si usoara si, de obicei, necesita doar cateva minute de oprire. Cand deschideti un bilet cu echipa de vanzari, vei putea discuta optiunile potrivite pe baza nevoilor tale in crestere si iti poti programa actualizarea la un moment optim pentru tine. Avand in vedere natura lor fizica, serverele dedicate sunt gazduite intr-un centru de date. Aceste centre de date ofera surse redundante de energie pentru a mentine serverele in functiune atunci cand retelele de alimentare locale nu reusesc. Centrele de date Hivelocity au un amestec de fluxuri de utilitate diverse si energie generatoare de rezerva pentru a mentine fluxul datelor atunci cand curentul este oprit.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top