Stiri

BILLA inaugureaza al doilea magazin din Iasi

billa_logoJoi, 30 septembrie, BILLA România va inaugura cel de-al doilea supermarket din Iași. Această nouă filială înseamnă pentru BILLA împlinirea a 54 de unități operate în România.
Magazinul din Iași este situat în Piața Voievozilor nr.1 și are o suprafață de vânzare de 370 metri pătrați. Noul supermarket va pune la dispoziția clienților săi peste 5000 de articole. Cei care aleg să cumpere de la BILLA se vor putea bucura de un vast sortiment de legume și fructe, de produse de patiserie, numeroase tipuri de carne proaspătă și de preparate și semipreparate de la vitrina cu servire asistată.

“Date fiind importanța economică a orașului și numărul mare de locuitori am decis să deschidem încă o filială în Iași pentru a putea fi aproape de cât mai mulți dintre clienții noștri. In afara faptului că noul supermarket vine cu aceleași produse de calitate la prețuri avantajoase și cu ofertele permanente din programul De 3 X Mai ieftin, ieșenii vor putea acum profita și de campania aniversară Produse Unu’ și Unu’ la superprețuri, care se va derula până la sfârșitul anului”, a declarat Sabin Fane, director de marketing al BILLA România.

Deschiderea noului supermarket BILLA din Iași va avea loc la ora 8:00 și va fi sărbătorită cu oferte și promoții speciale. Astfel, primii 500 de clienți care achiziționează produse cu o valoare mai mare de 50 lei vor primi câte un voucher de 10 lei cadou.

REWE International AG este liderul de piata in Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie si unul dintre cei mai mari angajatori din tara. La nivel international REWE International AG are un numar total de 65.692 angajati care lucreaza in aproximativ 3.600 de magazine. In anul 2008 cifra de afaceri a companiei a crescut la 10.93 miliarde de euro.
Compania este parte a REWE Group unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activeaza in retail si turism. In prezent, 320.000 de angajati lucreaza in cadrul REWE Group in 16 tari europene, iar cele aproximativ 15.000 de magazine au generat o cifra de afaceri de peste 50 miliarde de euro.

REWE International AG are sediul central in Wiener Neudorf, sudul Austriei, si opereaza retelele BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA si ADEG precum si alte branduri proprii. Compania este de asemene activa pe piata de turism din Austria, prin BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub si PENNY PACK´N´GO. In plus, REWE International AG opereaza cu succes pe segmentul de supermarketuri in Italia si alte 7 tari din Europa Centrala si de Est: Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Romania, Russia, Slovacia si Ucraina.

BILLA Romania: Billa este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. In prezent, Billa opereaza 51 de magazine in cele mai importante orase din Romania. Principalele valori Billa sunt calitatea ridicata, preturile scazute si varietatea produselor. Compania detine brandul propriu Clever, unul dintre cele mai recunoscute si apreciate marci proprii din Romania. BILLA Romania este unul dintre cei mai importanti anagajatori din Romania si a creat pana in prezent peste 3.500 de locuri de munca in intreaga tara.

[fblikebutton]
billa_logo

Deschiderea unui nou magazin Billa in Iasi a fost anuntata inca din luna iunie a anului 2009, atunci aproband realizarea celui de-al doilea proiect Billa, puteti citi stirea de atunci accesand linkul: “Un nou supermarket Billa in Iasi“.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Imbulzeala la deschiderea unui nou magazin BILLA la Iasi | Blog Iasi4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top