Stiri

Primul Penny Market din Iasi se deschide la finalul anului in zona Nicolina

Primul Penny Market din Iasi se deschide la finalul anului in zona NicolinaPana la finalul anului, Billa va deschide in municipiul Iasi primul supermarket Penny in Nicolina pe strada Bradului numarul 6. Lucrarile vor incepe cat de curand, astfel ca pana la finalul anului in curs sa aiba loc deschiderea magazinului. In prezent, Penny Market Romania este prezent in judetul Iasi doar prin cele doua supermaketuri din Pascani, deschise cu trei ani in urma. Parte a grupului german Rewe la fel ca si Billa, detine in Romania 157 de supermarketuri si peste 3.200 de angajati.

“Piata de retail din Romania are in continuare un enorm potential pentru dezvoltare, dat fiind ca ponderea numarului de magazine aferente comertului modern pe cap de locuitor este abia la 25% din media europeana”, au precizat oficialii REWE Romania intr-un comunicat dat publicitatii in luna mai a acestui an.

Investitia in magazinul Penny Market din zona Nicolina este de aproximativ doua milioane euro din care aproape jumatate reprezinta costul terenului, conform datelor publicate anterior.

Primul Penny Market din Iasi se deschide la finalul anului in zona Nicolina

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top