Stiri

Binance angajează și crește echipa din hub-ul de tehnologie din Iași, până la finalul anului

Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume, planifică, până la finele anului 2023, angajări în hub-ul de tehnologie din Iași, deschis în septembrie anul trecut.

„Binance angajează constant și de dezvoltă în întreaga lume, iar România, recunoscută pentru competențele sale ridicate în ariile de IT și tehnologie, este un punct important pe harta noastră. În septembrie anul trecut ne-am deschis primul hub de tehnologie din țară, în Iași, după discuțiile consistente avute cu Guvernul României, iar anul acesta intrăm într-o etapă naturală de creștere, în care ne dorim să atragem numeroase talente în noul nostru centru”, declară Ilie Pușcaș, Binance Country Manager.

Primele poziții disponibile pentru centrul din Iași sunt deschise specialiștilor IT și includ zonele Backend, QA, Frontend și Mobile. Expertiza necesară este axată, cu precădere, pe Java, typescript, iOS și Android, MENA stack, automatizare și framework.

  • Primele poziții deschise specialiștilor IT includ zonele Backend, QA, Frontend și Mobile

De asemenea, în momentul de față, Binance recrutează și în aria de Customer Support, pentru birourile din București.

Pozițiile deschise de Binance pentru România, atât pentru birourile din București, cât și pentru centrul din Iași, sunt disponibile aici.

În România, în paralel cu aria de recrutare, Binance are o serie de inițiative menite să consolideze educația financiară. Compania are deschise colaborări și parteneriate cu numeroase alte platforme, universități, instituții guvernamentale și organizații cu focus pe educație. Ținta este de a dezvolta noi programe de studii, cursuri, seminarii web și training-uri pentru români.

Până în prezent, Binance deja a organizat treisesiuni de meet-up în România, în București, Iași și Cluj-Napoca, pentru fiecare persoană interesată de ecosistemul  blockchain. În cadrul evenimentelor, publicul are ocazia să afle în premieră informații despre Binance România și partenerii companiei, să participe la concursuri și diferite activități interactive, dar și să discute deschis cu echipa Binance, despre industrie și nu numai.

De asemenea, România este a doua țară europeană în care Binance permite tranzacțiile în moneda locală. Compania a adăugat, recent, perechea de tranzacționare fiat BUSD/RON în România. Astfel, Binance permite, pentru doar a doua oară în Europa, tranzacțiile în moneda locală a unei țări. Decizia le permite clienţilor din România, dar și celor din alte regiuni, să folosească direct moneda RON pentru a tranzacţiona stablecoin-ul Binance BUSD.

Despre Binance

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede (bonus la inscriere), cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top