Stiri

Cabina foto de inchiriat in Iasi

Ascunde-te in spatele recuzitei cabinei foto si  pozeaza-te in ipostaze amuzante! Fotografiile sunt printate instant, insa amintirile surprinse de acestea vor ramane vii si peste ani. Pachetul standard pentru cabina foto Iasi include: livrare, instalare, imprimare nelimitata a fotografiilor, tehnologie, avansata,  administrator, branding fotografii, fotografii la minut, fotografii magnetice, recuzita, fundaluri si descarcarea fotografiilor in format digital.

Photo Booth este un stand de fotografie pentru toate ocaziile. Daca doresti sa surprinzi cu adevarat si sa iti distrezi toti invitatii, atunci ai nevoie de cabina foto de inchiriat in Iasi. Photo Booth-ul iti ofera solutia cea mai recenta si accesibila. Daca optezi pentru inchiriere photo booth-ului in Iasi, iti sunt oferite servicii de calitate la cel mai inalt nivel.

In functie de eveniment si preferinte, poti opta pentru fotografii de tip stripe (5x15cm) sau fotografii in format standard (10x15cm). Accesoriile din dotarea cabinei foto ii vor distra de minune pe invitati, iar momentele importalizate ii vor face sa-si aminteasca cu placer de petrecerea ta si peste cativa ani.

Unde gasesti photo booth de inchiriat in Iasi? Cabina Foto Special Moments poate fi inchiriata in tot judetul Iasi. Contacteaza-ne daca doresti sa inchiriezi photo booth-ul in Iasi, Pascani, Targu Frumos, Podu Iloaiei, Harlau si localitatile limitrofe acestora. Pretul de inchiriere a cabinei foto in Iasi, incepe de la 160 Euro – 800 Ron.

Photo booth nunta Iasi

O idee foarte buna pentru a diversifica programul festiv al nuntii, este inchirierea unui  Photo Booth pentru nunta in Iasi. Nunta este una dintre cele mai fericite zile din viata, deci distractia si voia buna trebuie sa fie ingredientele principale ale petrecerii. Cabina foto inchiriata iti ofera aceasta oportunitate. De asemenea, iti ofera posibilitatea de a captura marturii magnetice. In plus, va fi o amintire excelenta a acestei zile, cum ar fi  “portretele” mirelui si miresei in cadrele frumoase sau oaspetii in “ochelari de soare” eleganti si luminosi.

Photo booth botez Iasi

La orice botez, rezervarea unei cabine foto va fi de mare interes in randul invitatilor si va ajuta la pastrarea, nu numai a unor amintiri frumoase, ci si la memorarea scenelor hazlii din ziua petrecerii de botez. Recuzita cu tematica de botez va fi la mare cautare si vei avea o oportunitate unica de a face fotografii amuzante, alaturi de micutul increstinat. In cabina foto se selecteaza fundalul necesar, iar designul fotografiilor include si utilizarea tematicii specific petrecerii de botez. Inchiriaza cabina foto pentru botez in Iasi, si vei beneficia de cateva props-uri si alte accesorii special create pentru noul membru al familiei. Poti face fotografii instantanee sau fotografii la minut, putand sa le amplasezi imediat pe retelele de socializare. Pentru rezervari ne poti contacta pe pagina oficiala de FacebookCabina Foto Special Moments sau la telefon 0758 623 378.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top