Stiri

Sedinta foto de Craciun un trend al anului 2018

Iasul isi imbraca hainele de sarbatoare, iar tu ai inceput deja sa-ti faci liste pentru a bifa din timp toate cadourile de Craciun pentru cei dragi?

Opreste-te o clipa si hai sa-ti spun ce n-ar trebui sa lipseasca de pe lista ta din acest an: o sedinta foto de Craciun la studio foto Paul Padurariu!

Sedinta foto de Craciun un trend al anului 2018

Ai vazut ca de doi-trei ani, in preajama sarbatorilor de iarna, tot mai multe vedete aleg sa imortalizeze bucuria sarbatorilor de iarna alaturi de cei dragi in cadre de poveste? Ei bine, sedinta foto cu tematica de Craciun este un trend in zilele noastre, dar si o experienta de neuitat.

Atmosfera de sarbatoare, entuziasmul si nerabdarea celor mici in asteptarea Mosului sunt momente unice si pline de emotii ce merita sa fie captate in fotografii de care te vei bucura toata viata.

Cui nu-i plac sedintele foto alaturi de cei dragi? Perioada sarbatorilor de iarna este cel mai bun moment pentru a ii surprinde pe toti intr-un cadru magic.

Pe langa toate acestea este minunat sa faci fotografii cu cei mici, mai ales ca ei cresc de la o zi la alta atat de repede. Doar asa poti sa te bucuri de fiecare moment al lor – prima zapada, prima intalnire cu Mos Craciun, primul Craciun, primul dinte… al doilea Craciun – si tot asa pana cand albumul familiei tale va deveni tot mai mare si mai frumos.

Vrei sa te bucuri si tu de o sedinta foto de Craciun alaturi de familia ta?

Nu complica lucrurile, nu te gandi ca ai nevoie de tinute speciale si multe pregatiri. Totul e simplu, e despre tine alaturi de cei dragi cuprinsi de spiritul Craciunului. Daca raspunsul tau este „da”, atunci tot ce trebuie sa faci e sa programezi sedinta foto de Craciun mult visata la studio foto Paul Padurariu.

Craciunul este despre familie, despre bucurii sufletesti si nu materiale, despre clipe petrecute alaturi de cei dragi in jurul bradului. Alaturi de un fotograf profesionist vei surprinde cel mai frumos aceste momente. Te vei lasa purtat de iubire, copilarie, inocenta si visare in decoruri de Craciun si el va capta fiecare zambet si emotie. La final, vei avea cea mai frumoasa poveste de Craciun, scrisa cu imagini cu suflet.

Ti-ai programat sedinta foto de Craciun?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top