Stiri

Calitatea – defect a internetului: ACCESIBILITATEA

Calitatea – defect a internetului:  ACCESIBILITATEA

Iti petreci foarte mult timp online si ai vrea sa stii cum si daca acesta te influenteaza? Ti-ai dori sa ai mai mult control asupra vietii tale virtuale? Este esential pentru toti utilizatorii platformelor digitale regasite pe internet, sa cunoasca termenii si conditiile atunci cand isi dau acordul asupra utilizarii datelor necesare accesarii unor pagini web, asumandu-si astfel, consecintele acestora. Cu toate acestea, datorita vitezei si dezinteresului pe care multi il au in ceea ce priveste securitatea virtuala, exista evenimente neplacute, care sunt motivate gresit.

 

Efectele internetului in industriile publicitare

 

Odata cu evolutia tehnologiei, foarte multe industrii, si-au transferat, partial sau complet, activitatea in mediul online, in mod special datorita universabilitatii si accesibilitatii sale. Cu toate acestea, pe langa multitudinea de avantaje pe care mediul virtual le-a adus in viata tuturor utilizatorilor sai, el impune anumite conditii, pe care nu multi le inteleg, transformandu-le involuntar sau inconstient, in defecte. Printre acestea se numara:

  • Conduita online, in exprimarea scrisa sau inregistrarile audio-vizuale;
  • Responsabilitatea oferirii de date cu caracter personal;
  • Asumarea constienta a tuturor consecintelor nerespectarii mentiunilor de mai sus.

Una dintre marile industrii ale mediului online este publicitatea. Alaturi de subcategoriile sale, fara de care aceasta nu ar avea aceeasi influenta, ea este o componenta esentiala din succesul oricarui business. Pe masura ce tehnologia evolueaza, se creaza, implementeaza si dezvolta diverse tehnici noi de marketing, campaniile de promovare devenind din ce in ce mai complexe. Ele nu mai au doar o idee transformata in text scris, ori in imagini, ci un intreg sistem de valorificare a informatiei esentiale, aceasta fiind cuprinsa/invaluita/”imbracata” intr-un concept complex, redat pentru public cat mai simplu. Din ce in ce mai multi antreprenori apeleaza la artisti din domeniile creative, precum grificieni, designeri, fotografi, videografi, pentru promovarea online. Daca vrei sa beneficiezi de un produs realizat de specialisti, la o calitate superioara concurentei, vezi ofertele la pozele 360 grade, pentru ca site-ul tau sa aiba un aspect modern, atragand constant noi clienti prin unicitate. Punandu-se mult accent pe imaginea publica pe care o firma o are, se pune multa presiune pe creatorii de continut artistic, acestia, impreuna cu dezvoltatorii din zona de IT, avand scopul comun de a realiza un site perfect functional, cat mai compact si usor de folosit, cu o interfata minimalista dar eficienta, conceputa strategic, cat mai stratificata sistematic.

Daca vrei sa aduci un look fresh site-ului tau, adaugand o inovatie care sa reflecte cat mai bine calitatea si transparenta pe care o ai fata de clientii tai, opteaza pentru serviciile de o calitate inalta ale echipei de la Panocube. Acestia realizeaza tururi virtuale ale business-urilor din mediul offline, cu scopul promovarii online. Poti sa vezi preturile scanarii 3D chiar pe site-ul lor oficial, alegandu-i pentru imbunatatirea imaginii estetice si publicitare a afacerii tale, indiferent de domeniul de activitate in care activezi. Singura conditie pentru realizarea unui astfel de proiect, este existenta unui sediu fizic in care sa iti desfasori activitatea, fie ca este vorba de o reprezentanta sau sediul principal.

 

Controlul investitiilor non-financiare in online

 

In ziua de astazi, accesul la internet este aproape nelimitat, informatiile putand fi gasite de oriunde, oricand, fie de pe platforme pentru desktop, fie pentru mobil. Cu toate acestea, asemenea oricarui aspect si serviciu din viata de zi cu zi, utilizat excesiv, acest univers poate dauna foarte mult calitatii vietii tale, transpunandu-ti relatiile interumane in abordari virtuale, deteriorandu-ti viata personala si pe cea sociala. Dozeaza-ti timpul astfel incat acesta sa cuprinda activitati realizate prin colaborarea directa, live cu alte persoane, dar si unele care sa iti permita experimentarea beneficiilor din mediul virtual.

Responsabilitatile unui antreprenor, unui lider, sunt foarte diverse, acesta trebuind sa cunoasca indatoririle celor din jur, la acestea adaugandu-se cele de mentinere a unei atmosfere cat mai placute si la dezvoltarea personala continua, pentru a fii mereu pregatit de solutionari eficiente, intr-un timp cat mai scurt.

Multi considera internetul ca fiind un lucru rau, daunator pentru viata personala si sociala, atat datorita timpului petrecut online, cat si tipurilor de comunicare folosite sau a volumul excesiv de informatie regasit pe retelele de socializare. Cu toate acestea, dozand corespunzator investitiile pe care le faci, vei beneficia de foarte multe avantaje ale universului virtual. Ai mereu in vedere balanta dintre util si placere si nevoie.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top