Evenimente

Campanie de sensibilizare a participantilor la trafic

sticker-rotaract-conduc-prudent-oct-2010-rf1

Viteza neadaptată, conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau neacordarea priorității pietonilor sunt doar cateva dintre principalele cauze ale accidentelor produse în județul Iași.
Vineri 29 octombrie și sâmbătă 30 octombrie 2010, în intervalul orar 14-18, pe bulevardul Carol I, voluntarii cluburilor Rotaract din Iași împreună cu agenții Poliției Rutiere Iași vor trage un semnal de alarmă pentru toți șoferii ieșeni aflați în trafic.
Pentru conștientizarea participanților la trafic în legătură cu pericolele la care se expun vor fi împărțite pliante cu statistica accidentelor de pe raza municipiului Iași. De asemenea vor fi aplicate autocolante cu mesajul “Conduc prudent! Viața are prioritate” pe lunetele mașinilor persoanelor care iși dau acordul.

Rotaract este o organizaţie non-guvernamentală afiliată la Rotary International, dedicată tinerilor care doresc să se implice activ în viaţa comunităţii din care fac parte. Primul club Rotaract a fost înfiinţat în 1968. Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stabileşte relaţii de bună întelegere. Sunt ghidaţi în activităţile lor de motto-ul “A servi mai presus de sine”.

Sponsorul principal, Omniasig ofera o reducere de 15% tuturor celor care isi incheie o asigurare RCA si au la ei pliantul “Campanie de sensibilizare a participantilor la trafic“, mai multe informatii gasiti accesand situl www.automotorclub.com.

[fblikebutton]

pliant-rotaract-conduc-prudent-fin-oct-2010-2

pliant-rotaract-conduc-prudent-fin-oct-2010-1

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top