Evenimente

Urban Driving Skills @ ERA Park, 6-7 noiembrie

portrait_1000-2Sambata 6 noiembrie si duminica 7 noiembrie, comunitatea Furious Racing Team in colaborare cu ERA Shopping Park organizeaza Urban Driving Skills, un eveniment automobilistic de amploare. Timp de doua zile posesorii si impatimitii de automobile vor putea lua parte la demonstratii de indemanare si drifting si la o expozitie de tunning auto. La eveniment vor participa atat soferi profesionisti, cat si debutanti locali, iar castigatorii vor fi premiati la mai multe categorii de concurs.
Ziua de sambata, 6 noiembrie, este dedicata unei expozitii de masini modificate si restilizate, care va fi deschisa pentru vizionare in parcarea ERA Shopping Park, incepand cu ora 11:00. Suspansul va fi mentinut pana la ora 16:00 cand vor fi anuntati castigatorii zilei la mai multe categorii de expozitie, precum: Best Interior, Best Exterior, Best Car sau Best Demo Car. Supriza serii va fi o sesiune incendiara de burn out, performata de unii dintre cei mai priceputi soferi.

Ultima zi din saptamana se anunta chiar mai plina de adrenalina. Pe 7 noiembrie vor avea loc numeroase probe si concursuri de indemanare, precum si demonstratii de drift paralel oferite de piloti participanti la Campionatul National, dar si de cativa indrazneti debutanti locali. Participantii la acest concurs de indemanare vor fi de asemenea premiati la categorii precum Tractiune Fata, Tractiune Spate sau Tractiune Integrala. In paralel, de-a lungul intregii zile, in incinta ERA Shopping Park vor putea fi admirate automobilele care au castigat probele din ziua precedenta. Pentru cativa ieseni norocosi, soferii profesionisti vor oferi curse de Taxi drift in continuarea demonstratiilor.

La editia din 2010 a Urban Driving Skills, se preconizeaza depasirea numarului de participanti si vizitatori inregistrati la editia de anul trecut. Astfel, sambata si duminica sunt asteptati in parcarea ERA Shopping Park din Soseaua Pacurari, peste 3 000 de spectatori si intre 50 si 70 de concurenti pentru fiecare dintre cele doua categorii de concurs: expo si indemanare si drift.
Mai multe informatii despre ediata a doua de Urban Driving Skills gasiti accesand forumul AutoMotorClub.com

La eveniment va fi prezenta si echipa Red Bull care va energiza spectatorii si participantii.

[fblikebutton]

portrait_1000-2

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Urban Driving Skills @ ERA Park, 6-7 noiembrie | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top