Stiri

Card de credit online și cont de economii – doar de la BCR

Te-ai gândit vreodată cum ai putea să bifezi într-un mod benefic partea de economisire bani? Ei bine, află că BCR îți oferă posibilitatea de a economisi bani lunar sau trimestrial prin prisma unor carduri de credit online, pe care le poți face foarte ușor. Ba mai mult, BCR este banca care te provoacă să econimisești chiar și foarte puțin, pentru că doar în acest fel, prin puțin, vei ajunge la o sumă considerabilă de bani.

Contul de economii pe care BCR îți oferă posibilitatea de a ți-l deschide poartă numele de contul de economii Maxicont BCR, un cont care îți oferă mai mult avantaje. Dacă te întrebi ce o să primești deschizându-ți acest cont, vei fi surprins când vei afla de ce vei avea parte. Surprins în mod plăcut, evident. Vei avea, așadar, parte de flexibilitate, asta însemnând că ai libertate atât la depunere, cât și la retragere. Depui și retragi cu ajutorul acestui cont de econimii banii când vrei! Chiar și accesul este prioritizat, în sensul în care ai acces la banii tăi 24/7 atât la fonduri prin Internet, Mobile, cât și Phone Banking.

Iar unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba despre conturile de economii și econimisire bani este siguranța. Doar cu ajutorul BCR, depozitele tale sunt garantate prin Fondul de Garantare a Depozitelor!

Ești pregătit să te axezi mai mult pe partea de bani pe care trebuie să o economisești? Dacă nu ești sigur de un anume aspect, poți întreba oricând echipa BCR din orașul tău și aceasta te va lămuri cu privire la incertitudinile pe care le ai! Și nu uita, totuși, să întrebi și de cardul de credit BCR! Cum? Nu-l ai încă? Ei bine, acum ai un motiv în plus să-l faci!

Care ar fi acele motive care să te determine să-ți pui încrederea în BCR? Ei bine, când vine vorba despre carduri de credit online BCR, trebuie să fii la curent cu faptul acestea îți oferă posibilitatea de a te bucura de o sumedenie de reduceri. Ba mai mult, BCR, prin cardurile de credit, excelează și la partea de rate fără dobândă, oriunde în lume, alerte prin SMS-uri și chiar prin e-mail prin serviciul Alert BCR Plus. De altfel, vei avea parte și de o perioadă de grație de 55 de zile și poți primi banii înapoi în cazul în care nu ești mulțumit prin programul PlusÎnCont!

Pune banii de-o parte și alege să economisești cu ajutorul BCR, a conturilor de economii pe care le poți deschide aici sau chiar prin prisma unui card de credit care să-ți ofere această posibilitate! Cu BCR, economisirea banilor devine o plăcere!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top