Stiri

Care sunt cele mai bune casti de copiat?

Odata cu tehnologia si copiatul a evoluat enorm in ultima perioada. Nu mai este atat de important cat de priceputa este persoana respectiva la copiat, cum si unde ascunde materialul de copiat, cat de repede poate transcrie pentru a nu  fi vazuta. Ce conteaaza este faptul ca oricine poate copia in ziua de azi prin mai multe metode, cele traditionale si anume telefonul sau copiuta sau prin cele mai moderne si anume castile sau sistemele de copiat. Copiatul clasic este deja previzibil, profesorii cunosc deja metodele traditionale de copiat, tehnologia este cea care isi face simtita prezenta, conform fastbay.ro

 

Colierul de copiat. Un sistem simplu si util, cu puncte tari dar si cu puncte mai putin tari. Cu siguranta toata lumea a auzit deja vorbindu-se despre acest sistem, destul de intalnit si popular la noi in tara. Acesta beneficiaza de o constructie destul de simpla, cu un cablu si o mufa jack. Conexiunea nu se poate pierde datorita faptului ca jack-ul se conecteaza la telefon. Dezavantajul consta in utilizarea telefonului personal si a faptului ca firul trebuie sa fie foarte bine ascuns pentru a nu fi descoperit. Pachetul contine si o casca japoneza la alegere. Cele trei casti japoneze la alegere vin cu un design anatomic, ideale pentru orice tip de ureche.

 

Cutiuta GSM. In cazul cutiutei GSM nu mai suntem dependenti de telefon sau de fire, este mult mai usor de montat si de folosit, scapam si de stresul firelor atasate de corp. Acest sistem este putin mai complex, cartela fiind introdusa in cutiuta GSM si raspunde automat. Acest lucru reprezinta atat un avantaj cat si un dezavantaj deoarece nu avem cum sa apelam sau sa inchidem un apel de urgenta, insa cutiuta raspunde ori de cate ori este apelata. Emitatorul este bun, autonomia mare si este mai greu de observat.

 

Stick-ul de copiat Nokia. Un stick special proiectat si compatibil cu orice model de telefon, dispune de cea mai mare autonomie din cele prezentate mai sus, de pana la sase ore, elimina firele atasate pe corp. Este un sistem complex care ne permite sa reapelam, sa raspundem sau sa inchidem apelul. Microfonul sau este mai sensibil, se conecteaza prin Bluetooth la orice model de telefon. Pachetul contine un stick Nokia original, un incarcator si o casca de copiat la alegere.

 

Nu mai ramane decat sa alegi casca de copiat sau sistemul potrivit nevoilor si cerintelor tale.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top