Comunicate

Career Day, un eveniment pentru studentii pasionati de online

Clubul “Oameni din Online” organizeaza la Iasi in data de 7 Martie 2009 Career Day, un eveniment dedicat studentilor care isi doresc o cariera in domeniul Internetului.

Desi aflata la inceput si inregistrand cresteri firave, industria online din Romania resimte nevoia unui cadru educational care sa ajute la formarea viitoarelor generatii de specialisti. Posibilitatea accesarii unui job sau lansarii unei afaceri online devine o perspectiva tot mai interesanta pentru multi tineri.
Career Day isi propune sa ofere repere si solutii concrete participantilor printr-o serie de prezentari si dezbateri sustinute de profesionisti cu experienta. Pe parcursul a peste 5 ore vorbitorii vor aduce informatii, puncte de vedere, idei si sfaturi si vor raspunde intrebarilor din public.

In planificarea evenimentului am plecat de la o dubla nevoie: pe de o parte tinerii nu au la dispozitie suficiente informatii calificate si repere pentru o pregatire adecvata unui start de cariera, iar pe de alta parte avem dificultati in permanenta cu gasirea de noi colegi competentia declarat Gabriel Curcudel, managing partner AdverPoint.
Ne-ar fi placut sa avem astfel de oportunitati atunci cand am plecat la drum, am fi evoluat mai repede si mai placut. Dorim sa ajutam tinerii sa ajunga mai repede unde isi doresc, iar raspunsul pozitiv cu care a fost primit evenimentul ne-a demonstrat ca avem suficienti oameni pasionati care isi doresc sa impinga industria inainte la un moment dat.” a declarat Ciprian Gavriliu, fondator PlayTheBalls.
Pe termen mediu si in masura in care vor exista solicitari, initiatorii proiectului isi doresc sa realizeze noi editii si in alte centre universitare importante precum Cluj, Timisoara sau Bucuresti. Aparitia a cat mai multor initiative care sa sprijine educatia specifica in randul tinerilor se va reflecta direct intr-o crestere sanatoasa a industriei de online din Romania.
Participarea la eveniment este gratuita insa necesita o inregistrare prealabila aici.
Despre “Oameni din Online”
Oameni din online este o comunitate de profesionişti bazată pe schimbul de informaţii, experienţe, networking, implicată activ în creşterea şi educarea mediului online românesc. Membrii clubului isi doresc sa creeze un mediu optim de interacţiune între profesionişti şi organizaţii, sa dezvolte, susţina şi promoveze iniţiativele bine intenţionate în mediul online românesc.

Programul Career Day:

 • 8.30 – 9.00 Check In
 • 9.00 – 10.00 Cum e sa fii developer de web
  (Gabi Amarandei – Haipa), Ciprian Berescu – PlayTheBalls
 • 10.00 – 11.00 Marketing online, un domeniu pe val
  Cristi Ignat – SDP , Krumel – AdverPoint, Razvan Alexa
 • 11.00 – 11.30 Pauza de networking
 • 11.30 – 12.30 Antreprenoriat online: Marius Alexa, Silviu Savin, Ilie Ghiciuc
 • 12.30 – 13.00 Despre industria online romaneasca Ciprian Gavriliu – PlayTheBalls

oamenidinonline-468x60

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

 1. Pingback: Career Day, organizat de oamenidinonline.com | Blog de Vlad Gidea

 2. online

  December 18, 2009 at 12:37 pm

  nevoia de a verifica:)

 3. facebook login

  September 27, 2011 at 1:51 am

  Mesaj frumos despre Career Day, un eveniment pentru studentii pasionati de online | Iasi 4u. Sunt foarte impresionat de timp şi efort le-aţi pus în scris această poveste . Eu va voi da un link de pe blog-ul meu de social media . Toate cele bune !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top