Conferinte/Job-uri

Link your business @ Hotel Unirea – 26 martie 2009

link-your-businessZiarul de Iasi impreuna cu asociatia Oameni din Online organizeaza prima editie a conferintei “Link Your Business” dedicata promovarii oportunitatilor de afaceri pe care le ofera mediul online.
Conferinta este structurata in doua sectiuni. La sectiunea de dimineata participarea este publica si se face pe baza unei rezervari prealabile si achitarii unei taxe de 30 de lei. La sectiunea de dupa-amiaza participarea se face exclusiv pe baza de invitatie.

Program

8.30 – 9.00        Primirea participantilor
9.00 – 9.40        Managementul unui proiect online: Marius Alexa
9.45 – 10.25      Branding online: Adrian Mironescu
10.30 – 11.10    Publicitate online: Ciprian Gavriliu
11.10 – 11.30    Pauza de cafea
11.35 – 12.15    Search Engine Optimization: Gabriel “Krumel” Curcudel
12.20 – 13.10   Online Marketing – PPC, Afiliere; Google Adwords si marketing afiliat: Cristian Ignat
13.15 – 14.55    Ecommerce – Cum vinzi online: Oliviu Matei

Marius ALEXA

Tema prezentarii: Managementul unui proiect online
Manager al firmei Arhipelago (initial Kapital), activeaza in domeniul web publishing-ului, fiind fondatorul portalului www.finantare.ro. Face parte din generatia tinerilor afaceristi, fiind initiatorul Junior Chamber. Marius Alexa a realizat proiecte si pentru piata germana, prin intermediul unei alte afaceri infiintata cu parteneri germani. Pe langa activitatea in antreprenoriat, Marius Alexa este profesor asociat la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA Bucuresti.
http://www.arhipelago.com

Adi MIRONESCU

Tema prezentarii: Branding online
Fondator si manager Idegrafo, firma de consultanta si design de identitate. Idegrafo ofera prin serviciile sale identitate verbala si vizuala, realizind un nume si un slogan, facind din produse, servicii sau companii, branduri. Pe lista brandurilor lansate de Adi Mironescu se afla Universitatea “Al. I. Cuza” Iasi, Ayon, Admira sau Fotomaraton.
http://www.idegrafo.com
http://mironescu.blogspot.com

Ciprian GAVRILIU

Tema prezentarii: Publicitate online
Este business developer in PlayTheBalls, agentia interactiva pe care a format-o in urma cu un an si care isi propune sa ajute la cresterea si educarea mediului online romanesc. Este pasionat in a ajuta companiile sa descopere potentialul fantastic in a folosi Internetul ca mediu de comunicare. De asemenea, este organizatorul primului eveniment ce a avut loc la Iasi despre tendinte si oportunitati in mediul online, IMTO Day.
http://www.cipriangavriliu.ro
http://www.playtheballs.ro

Gabriel „Krumel” CURCUDEL

Tema prezentarii: Online Marketing – Search Engine Optimization
Fondator AdvertPoint, unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti romaâni îin Search Engine Optimization. Cofondator Oameni din Online.
http://www.krumel.ro
Twitter: http://twitter.com/krumel

Cristian IGNAT

Tema prezentarii: Online Marketing – PPC, Afiliere; Google Adwords si marketing afiliat
Online marketer la compania pe care a fondat-o impreuna cu un fost client din UK, actual partener. Lucrează pe proiecte de Online Marketing şi gestionează conturi de Google Adwords, Yahoo Marketing şi Microsoft AdCenter pentru clienţi din Uk.
http://www. cristianignat.com
Twitter: http://twitter.com/cristianignat

Oliviu MATEI

Tema prezentarii: Cum sa vinzi online: Ecommerce

Despre Oliviu Matei: A absolvit Inteligenta Artificiala in Amsterdam in anul 2002. A revenit mai apoi in Romania unde a fondat HoliSun, companie de soft si web development. Din punct de vedere al studiilor momentan este in faza terminala a doctoratului in calculatoare.
http://www.holisun.com

Marius URSACHE

Tema prezentarii: Branding online
Marius Ursache este Chief Creative Officer şi fondator al Grapefruit – agenţie de consultanţă de branding şi design interactiv, conducând în prezent departamentul de creaţie al agenţiei. Cu o experienţă de lucru de peste 10 ani în companii din România, SUA şi Marea Britanie, a creat identităţi pentru peste 100 de branduri, a publicat articole şi a susţinut seminarii pe teme de branding de naţiune, branding online şi rebranding.
http://www.grapefruit.ro
http://travel.mariusursache.com

Alex VOLOCARU

Tema prezentarii: E-mail marketing
Chief Email & Media Marketing Officer la Quo Vabiz. Alex este responsabil cu dezvoltarea solutiilor de email marketing, de la strategie si pana la proiectarea designului, fiind totodata unul din co-fondatorii agentiei Quo Vabiz – Creative Marketing Solutions. Inainte de a accesa sfera serviciilor de email marketing, a fost director de creatie si designer la Broad Communication Group, o companie de design si marketing interactiv din Olanda.
http://blog.quovabiz.com
Twitter:  http://twitter.com/alexvolocaru

ARBOInteractive

Tema prezentarii: Solutii moderne de publicitate. Trenduri si oportunitati in mediul online din Romania.
Fostul departament al ARBOmedia, ARBOinteractive functioneaza din mai 2008 ca regie de publicitate online de sine statatoare, gestionand in prezent spatiul publicitar a peste 150 de site-uri. Reteaua ARBOinteractive este una in continua dezvoltare, curpinzand site-uri bine selectionate, pe baza audientei si a calitatii continutului.
http://www.arbointeractive.ro

Mai multe detalii gasiti pe situl oficial al evenimentului.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top