Stiri

Casa Funerara Blaj ofera servii funerare complete!

Desi exista mai multe firme de pompe funebre, nu toate presteaza servicii funerare complete. Unele se limiteaza la transport, imbalsamare si vanzare de sicrie.

Insa Casa Funerara Blaj pune la dispozitia familiilor indoliate un pachet complet de servicii funerare, pentru a-i degreva de chestiunile organizatorice pe cei responsabili cu realizarea ceremoniei in cele mai bune conditii. In general cand stii ca apelezi la profesionisti, poti avea incredere ca lucrurile vor fi realizate asa cum se cuvine, cu toata implicarea si intr-un mod serios.

Iata cateva tipuri de servicii funerare puse la dispozitie de Casa Funerara Blaj:

1. Consultanta de specialitate. Daca nu ati mai fost pana acum in postura de a fi nevoit sa va ocupati de toate formalitatile ce tin de o inmormantare, s-ar putea sa fiti usor confuz. Exista mai multe demersuri pe care trebuie sa le intreprindeti intr-un timp foarte scurt. Procedura nu este complicata, dar de cele mai multe ori este nevoie de sfatul unor profesionisti in domeniu. Poate persoana a decedat la spital, poate a fost gasita in locuinta personala si se doreste o confirmare a decesului, poate nu are rude foarte apropiate care sa se ocupe de inmormatarea sa – dumneavoastra trebuie sa urmati o procedura pentru ca cel decedat sa fie condus pe ultimul drum. Dar cum sa faceti acest lucru? Pentru a primi raspunsuri pertinente contactati Casa Funerara Blaj.

2. Imbalsamare si toaletare. Sunt servicii funerare pe care le ofera cam toate firmele de pompe funebre, insa exista diferente intre modul in care acestea sunt efectuate. Apelati la o firma serioasa ca sa aveti incredere ca operatiunile sunt realizate la standarde inalte. La Casa Funerara Blaj imbalsamarea se realizeaza doar de catre personal specializat (autopsier), iar toaletarea se face respectand regulile stricte de igiena. Daca trupul se afla intr-o stare avansata de descompunere, echipa casei de servicii funerare poate proceda la sigilarea sa, desigur avand acordul familiei.

3. Transport si manipulare. Aceste servicii funerare nu se limiteaza doar la transportul sicriului pana la cimitir. Casa Funerara Blaj pune la dispozitie familiei indoliate microbuze pentru cei care participa la inmormantare, autospeciale funerare impecabile pentru trupul neinsufletit, manipularea sicriului pe toata durata ceremoniei de inmormantare si transportul acestuia oriunde este necesar.

4. Organizare de parastase. Este un tip de serviciu funerar recent introdus in oferta firmelor de pompe funebre si care se dovedeste foarte util pentru familiile cuprinse de tristetea pierderii unei persoane dragi. Astfel, la Casa Funerare Blaj aveti posibilitatea de a opta penrtu pachete complete cu vase, chiar si pentru perioadele de post. Daca doriti ca parastasul sa fie organizat la un restaurant, atunci membrii echipei va stau la dispozitie cu informatii utile.

5. Intocmirea dosarului necesar pentru solicitarea ajutorului de inmormantare. Din punct de vedere legal, solicitarea poate fi facuta si de un reprezentant al firmei de servicii funerare, desigur avand imputernicirea din partea familiei celui decedat. Valoarea se poate deconta din suma serviciilor funerare.

6. Consultanta in alegerea unui sicriu potrivit. Casa Funerara Blaj are pe stoc zeci de modele de sicrie din care puteti alege. Pentru suport in alegerea unui sicriu potrivit puteti contacta agentii de funerare ai Casei Blaj. In functie de informatiile pe care le veti furniza, vi se va recomanda un sicriu din brad, stejar, tei, plop, cires etc.

7. Consiliere pentru obtinerea unui loc de veci. Aceasta chestiune capata o importanta si mai mare in randul celor care locuiesc in orase si care pur si simplu nu stiu ce cale sa urmeze pentru a gasi un loc de veci, fara sa plateasca prea mult. Datorita experientei in domeniu, Casa Funerara Blaj va poate indruma in ceea ce priveste toate formalitatile ce trebuie bifate pentru concesionarea unui loc de veci.

Cand ai nevoie de o firma de pompe funebre, alege una care iti poate furniza servicii funerare extinse, pentru a nu uita niciun detaliu. Alege Casa Funerara Blaj pentru maxim de discretie si profesionalism.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top