Stiri

Ce inseamna contra la pariuri sportive?

Cel mai probabil, majoritatea pariorilor au jucat macar o data o contra la pariuri, iar multi dintre ei au refuzat sa o faca, mizand pe noroc. In general, acest procedeu se aplica doar in cazul in care mai raman cel mult doua evenimente pe bilet, iar evident, castigul este unul mare.

Ce inseamna contra la pariuri?

Inainte sa punem o contra la pariuri, trebuie sa ne familiarizam cu acest termen. Atunci cand alegem sa mizam pe selectia opusa celei de pe bilet in asa fel incat indiferent de rezultat sa iesim in profit se numeste ca am pus o contra.

Aceasta variaza in functie de cota pe care o are pronosticul ce serveste drept contra, de aceea vom cauta sa mizam indeajuns incat sa scoatem un castig apropiat de cel de pe biletul initial.

De exemplu, in cazul in care am plasat un bilet cu 100RON, pe care avem un castig de 2000RON, iar pe acesta a mai ramas un singur eveniment, vom apela la acest procedeu. Sa zicem ca la contra avem o cota de 3.00, atunci vom miza 700RON, ceea ce inseamna ca am investit in total 800RON, astfel ca am avea garantat un profit minim 1200RON.

Cand pariem o contra?

Este foarte important sa stim atunci cand trebuie sa pariem o contra, existand nenumarate situatii in care trebuie sa apelam la acest procedeu.

De preferat este sa pariem atunci cand mai ramanem doar intr-un singur eveniment si sa mizam exact pe opusul pronosticului initial. De exemplu, daca avem “peste 2,5 goluri”, evident, pariem pe varianta “sub 2,5 goluri” si in niciun caz pe “sub 1,5 goluri”, deoarece in cazul in care se marcheaza exact doua goluri pierdem in ambele situatii. De asemenea, pentru 1 solist, contra ideala este X2 si in niciun caz 2 solist, deoarece sunt sanse mari ca meciul sa se termine la egalitate, astfel ca din nou am avea de pierdut pe ambele parti.

Exista cazuri in care ultimul eveniment de pe bilet are o cota mare, astfel ca o eventuala contra ar avea, evident, o cota mica, ce ne-ar aduce un profit mic, asa ca multi nu se incumeta sa contreze, insa aici pariurile live ne pot fi de mare folos, deoarece putem observa cum decurge meciul astfel ca putem stabili daca se merita sa ne asiguram sau nu.

De asemenea, putem profita si de bonusurile oferite de agentiile de pariuri online, majoritatea oferind pariuri fara risc la inregistrare, care ne pot fi de mare folos. De exemplu, avem un bilet cu castig de 1000RON, pe care am mizat 50RON, insa mai stam intr-un singur eveniment. In acest caz, am apela la pariul fara risc, care, sa zicem ca este de 500RON, pe care l-am plasa pe pronosticul opus celui de pe bilet, intr-o cota de 2.00. Daca biletul este castigator, avem 1000RON asigurati, iar contra ar fi pierzatoare, insa am primi cei 500RON inapoi. In cazul in care biletul este pierzator, am pierde cei 50RON pe care i-am mizat, insa ne-am alege cu 1000RON in urma contrei.

Asadar, contra este foarte utila in lumea pariurilor, insa ramane la latitudinea pariorilor cand si daca le este de folos, unii fiind mai curajosi, altii cautand sa obtina profit garantat, indiferent de cat de mic.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cand sa pui contra la pariuri sportive si la ce te ajuta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top