Stiri

Ghidul cumparatorului de articole Airsoft

In timp ce pretul pentru armele Airsoft a scazut dramatic in ultimii ani, inca cel mai economic mod de a te bucura de acest hobby este achizitionarea de arme second hand Airsoft. In timp ce pentru achizitiile noi AEG, va trebui sa cumperi articole suplimentare cum ar fi bateriile si incarcatoarele, la cele mai multe vanzari second hand, aceste elemente vor fi incluse, reducand costul kitului pentru incepatori.

Preturile pot varia in functie de modelul pe care il cumperi, daca are upgrade-uri, vechimea si numarul de accesorii suplimentare. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa vinzi sau sa cumperi accesorii airsoft second hand  de calitate, si la preturi accesibile.

Sfaturi pentru vanzatori

Pentru a finaliza vanzarea oricarui element, este important ca anuntul sa fie cat mai atragator si mai descriptiv posibil, astfel incat potentialul cumparator sa se simta in siguranta, stiind ca toate informatiile sunt disponibile pentru acesta, facand in acelasi timp anuntul sa iasa putin in evidenta. Informatii importante pe care treuie sa le oferi intotdeauna la orice vanzare airsoft Romania:

Marca si model – Acest lucru va evita intrebarile cumparatorilor confuzi, de exemplu, cate clone diferite de MP5 exista?

Descrierea a tot ce este inclus – Acesta ar trebui sa includa toate elementele, chiar si detalii daca articolul este in cutie, include instructiuni etc. Acest lucru va evita orice intrebari precum “exista o baterie inclusa”?

Vechimea aproximativa – Fii cat mai exact posibil cu privire la vechimea armei.

Cate runde s-au tras – Din nou, fii cat mai precis posibil, acest lucru ajuta cumparatorul sa evalueze starea interna.

Detaliaza orice dauna – Indiferent cat de mica, detaliaza orice deteriorare pe care a suferit-o arma, inclusiv zgarieturi. Este important sa te asiguri ca potentialul cumparator stie exact ceea ce cumpara si conditia in care se afla.

Pret sau oferte – Daca ai un pret in minte, specifica pe langa acesta si ce include, cum ar fi transport. Poti reduce intotdeauna pretul daca elementul nu se vinde, deci incepe cu pretul maxim pe care il poti cere, si scade-l treptat daca este necesar. Daca specifici ca astepti oferte de la cumparatori, asteapta-te sa primesti foarte multe mesaje, cu oferte de pret care nu te vor incanta.

Sfaturi pentru cumparatori

Ar trebui sa cauti intotdeauna informatiile enumerate mai sus si, daca nu sunt specificate, atunci nu ezita sa ceri politicos detalii. Nu trebuie sa iei niciodata decizii rapide daca nu esti pe deplin multumit de descrierea a ceea ce cumperi. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta atunci cand cumperi un produs airsoft second hand:

Cere ca articolul sa fie trimis inregistrat. Acest lucru va lasa vanzatorului dovada postarii si va face ca obiectul sa fie mai usor de urmarit prin sistemul postal. Se recomanda trimiterea articolelor asigurate. Anunta vanzatorul cand ai primit produsul, ca sa stie ca a ajuns in stare buna.

Odata ce ai primit articolul, este important sa il verifici cu atentie pentru a te asigura ca nu exista probleme.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top