Stiri

Ce ne transmit visele și ce importanță au acestea?

Fiecare din visele noastre are o semnificație sau o simbolistică aparte și este important să le intepretăm pentru a înțelege mai bine și mai ușor resorturile vieții noastre interioare.

Limbajul viselor este deci un limbaj aparte deoarece imaginile pe care le propune acesta sunt cel mai adesea curioase, uimitoare sau de neînțeles pentru cei care visează. Se spune că visele sunt o poartă deschisă înspre o altă dimensiune, sunt cele care ne vorbesc despre ceea ce suntem și unii sepcialiști sunt chiar de părere că visele sunt o adevărată șansă, un dar oferit de natură. Visele sunt ca niște ghizi care ne permit să ne regăsim în labirintul vieții.

Să fii gol în public, să îți pierzi dinții, să fii înconjurat de paianjeni… oare visele înseamnă ceva ascuns la noi în subconștient? Să visezi un om mort înseamnă neapărat un lucru nou sau ce insemna cand visezi leu? Întrebări pe care mulți dintre noi le-au avut cel puțin o data în viață. Leul in vis este unul dintre cele mai frecvente vise.

De fapt, este vorba despre un limbaj simbolic. Visele se exprimă în limbajul simbolurilor în timpul somnului. Este modul în care se exprimă subconștientul nostru, manifestarea emoțiilor cu privire la anumite evenimente la care luăm parte și care ne marchează existența.

Deci interpretarea viselor este cea care neva permite să decritptăm sensul acestor scenarii nocturne și să ne înțelegem mai bine și chiar să rezolvăm unele probleme cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.

Intepretarea viselor și semnificația lor a evoluta de-a lungul timpului în funcție de diverse teorii și descoperiri șiințifice. Psihanaliza consideră că visele sunt un fel de apărare ăn fața dorințelor noastre inconștiente, în timp ce alți specialiști sunt de părere că visele sunt o tentativă a creierului de a organiza unele semnale primite în mod aleatoriu. Adică mesaje și amintiri pentru a le anima și pentru a le da un sens.

Visele noastre sunt cele care ne vorbesc. De exmplu, dacă te intrebi ce inseamnă cand visezi crocodil, vei avea o surpriza la deslusirea acestui vis. Dacă le vom interpreta și le vom analiza vom reuși și să evoluăm și să comunicăm mai bine cu cei din jur.

Toate visele au deci un sens. Unele sunt însă puțin mai dificil de interpretat. Aici intervine astfel un site cu interpretare și semnificație vise unde vei găsi ce îți transmit visele.

Vei afla asfel că visele și interpretarea lor au un rol esențial în procesul de creație, în ceea ce privește memoria, învățarea și chiar sănătatea mentală.

Lumea viselor este deci o lume minunată care se va deschide în fața ta. Toate visele au o semnificație deoarece mereu sunt legate de emoții și de simboluri. Este deci foarte important să te intersezi cu privire la interpretarea viselor, fiind informații foarte utile pentru a ști cum ne simțim de la eul nostru cel mai intim și cel mai profund.

Visele sunt deci cele care ne pot intriga, ne pot fascina sau ne pot neliniști… și vei afla că totuși, se pot explica în cea mai rațională manieră.

Fie că ne amintim deci ceea ce visăm, fie că încercăm să le intepretăm sau nu, cu toții avem vise. Este o necesitate psihică, unii ar zice că este chiar una spirituală.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top