Stiri

Cele mai bune aparate de aer conditionat

Studiile efectuate in ultima perioada de specialisti indica faptul ca aparatele de aer conditionat marca Gree se numara printre cele mai bune astfel de aparate de climatizare.

Persoanele interesate sa cumpere cele mai bune aparate de aer conditionat ar trebui sa citeasca acest articol in care sunt explicate calitatile aparatelor de aer conditionat care le face cu adevarat competitive pe piata.

Aparate de aer conditionat marca Gree – calitate la preturi mici

Aparatele de aer conditionat marca Gree sunt recomandate de specialisti tocmai pentru calitatea pe care o ofera. Aceste aparate de aer conditionat sunt testate de o echipa de profesionisti inainte de a fi propuse spre vanzare si in plus, ofera si o garantie mare datorita pieselor rezistente din care sunt compuse. Pretul lor este unul mic raportat la calitate.

Capacitatea aparatului de aer conditionat

Un aparat de aer conditionat are o putere mentionata de producator pe cutia produsului. Aceasta putere este cunoscuta sub denumirea de BTU pe ora chiar daca in cele mai multe standarde la nivel international se exprima in kW. In general pe eticheta aparatului este trecuta puterea in kW si se va face conversia la BTU prin impratirea numarului de kW la 3412.

Multi clienti au tendinta de a face confuzii in sensul acesta insa este vorba despre puterea de incalzire si, respectiv de racire, nefiind luat in calcul aici consumul de energie.

Compresorul aparatului de aer conditionat

Compresorul pe care aparatul de aer conditionat il are este cel care stabileste durata de functionare a produsului. Costurile pentru inlocuirea compresoarelor sunt in general mari si ating pretul aparatului noi. Specialistii insa sustin ca sunt cazuri foarte rare in care se pot intalni compresoare arse si din cauza aceasta se ofera garantii de 5 ani pentru compresor, stict ca unelte de marketing.

Functiile aparatului de aer conditionat

Functiile pe care le are aparatul de aer conditionat sunt foarte importante si tin de preferintele utilizatorului de obicei. Exista aparate de aer conditionat cu telecomanda sau aparate care au mai multe tipuri de comenzi smart insa pot fi alese in functie de preferinte.

Exista posibilitatea de a comanda aparatul de aer conditionat cu ajutorul telecomenzii sau chiar cu telefonul mobil, de la distanta, insa persoanele care sunt atehnice sau care nu au un telefon performant si au ramas la cel cu butoane vor intampina mari dificultati in a folosi aparatul si pentru acestea se recomanda modelele ceva mai simple.

Un model mai simplu, pe de alta parte, reduce costurile pentru baterii schimbate in cazul unei telecomenzi, de exemplu, la zero, si este mult mai usor si mai ieftin de reparat atunci cand se impune acest lucru.

Pe langa telecomanda un aparat de aer conditionat poate avea un programator pe zile, sistem de auto curatare, posibilitatea de a fi controlat la distanta cu ajutorul internetului, functii pentru autodiagnoza care depisteaza singure erorile si un ochi magic care scaneaza camera si optimizeaza fluxul de aer, iar lista ramane deschisa si permite completari.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top