Evenimente

Centrul Comercial Felicia te rasfata de ziua ta

program-aniversar-feliciaÎn data de 10 octombrie 2009, Centrul Comercial Felicia împlinește doi ani, prilej cu care demarează campania aniversară cu titlul ”La mulți ani! Ai împlinit doi ani de când ești clientul nostru” în perioada 28 septembrie – 17 octombrie. Clienții Centrului Comercial vor avea parte de o serie de evenimente și alte surprize special organizate pentru ei.
Evenimente speciale în Centrul Comercial Felicia
În fiecare week-end, clienții vor putea asista la câte un eveniment special organizat pentru ei, conform următorului program:
• Vineri, 2 octombrie, ora 19.00: spectacol de neomagie cu Mydas și magicianul Augustin
• Sâmbătă, 3 octombrie, ora 19.00: concert Fără Zahăr și o nouă competiție Nintendo Wii
• Vineri, 9 octombrie, ora 19.00: piesa de teatru ”Te iubesc! Te iubesc?” cu Corina Moise, George Corodeanu și Manuela Hărăbor în rolul principal
• Sâmbătă, 10 octombrie, ora 19.00: stand-up comedy cu Trupa Deko

Entertainment court
În toată perioada campaniei, clienții Centrului Comercial Felicia vor fi răsfățați, dacă vor dori să ia o pauză de la cumpărături.
În zona food-court se vor amenaja zone speciale pentru doamnele și domnii care vor dori să se relaxeze într-un mod inedit. Domnii (și nu numai) se vor putea antrena pentru competiția Nintendo Wii de sâmbătă, își vor putea demonstra îndemânarea la jocul de darts sau vor putea răsfoi o revistă, în timp ce doamnele vor beneficia de servicii gratuite de make-up și hair-styling, oferite de specialiștii noștri de la Sephora și Maviov.
Tombolă cu premii
În perioada 28 septembrie – 17 octombrie, toți clienții care vor face cumpărături de minim 100 RON (50 RON din magazinele din Centrul Comercial Felicia, 50 RON din hypermarketul Carrefour) vor intra automat în cursa pentru marele premiu, un mobilier marca Mobili Brianza, sau alte zeci de premii, constând în cuptoare cu microunde, aspiratoare sau un scooter.
Promovare neconvențională
Ca modalitate inedită de promovare, joi, 1 octombrie 2009, între orele 12.00 – 14.00, în zona Copou, se vor împrăștia aproximativ 5000 de mingi colorate, personalizate cu mesajul campaniei sau cu mesajul ”Du-mă la Felicia și primești un premiu instant!”.
Toate persoanele care vor veni la Centrul Comercial Felicia cu una dintre cele 500 de mingi vor primi un premiu instant.
”În cei doi ani de existență, Centrul Comercial Felicia a încercat să-și cunoască și să-și înțeleagă clienții. Această campanie este centrată în special pe clienți și este realizată cu scopul de a le mulțumi pentru că au fost alături de noi încă de la început. Acesta este motivul pentru care toate evenimentele pe care le organizăm, precum și toate serviciile pe care le vom pune la dispoziție au fost atent alese, în urma studiilor de piață. Dorim să creăm un mediu plăcut, unde clienții să se simtă răsfățați.”, Adina Ciobanu, Center Manager, Centrul Comercial Felicia.
Conceptul și implementarea campaniei ”La mulți ani! Ai împlinit doi ani!” sunt realizate de agenția de publicitate Aquavita.
Aquavita este o agenție full-service ce oferă servicii specifice componentei de promovare a mixului de marketing, cu expertiză în publicitate. A fost înființată în 2005 și are sediul în Iași, România.
Scopul principal este de a genera loialitatea consumatorilor față de brand, ce are ca rezultat cumpărarea repetată, inelasticitatea prețului și beneficii pe termen lung.
Printre clienții săi se numără: Antibiotice, Hotel Select, Penta Rezidențial, Bluemarine Yachts, Hotel Ciric, Coriolan, Romil Grup.

program-aniversar-felicia1

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. ines

    October 2, 2009 at 10:52 am

    Multumim pentru articol! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top