Diverse

Clienții cu datorii administrate de Kruk Romania devin mai responsabili

Părerile clienților Kruk Romania despre modul în care a decurs colaborarea cu această companie de recuperare credite sunt în imensa lor majoritate pozitive.

Avantajele de a fi client la Kruk Romania

Toți aceia care au înțeles avantajele pe care le oferă o achitare a datoriilor pe cale extrajudiciară au fost mulțumiți și s-au ales cu o experiență memorabilă, chiar dacă nu mai vor să o repete după reechilibrarea financiară.

Nici angajații Kruk nu doresc ca un datornic care și-a plătit datoriile să revină cu aceeași problemă în viitor, dovadă că se preocupă nu doar de a găsi cele mai bune soluții pentru ca suma restantă să fie plătită, dar și să îl învețe pe respectivul client cum să își administreze corect bugetul propriu de venituri și cheltuieli.

Pentru o bună colaborare, este important ca debitorul să fie sincer și să explice reprezentantului Kruk care se ocupă de cazul său care este situația sa actuală. Mai mult decât atât, el trebuie ca să își dorească cu putere ca să pună capăt oricărei datorii, să iasă din zona de avarie financiară în care a ajuns și să fie din nou liber să folosească energia banilor pentru a avea o viață frumoasă.

Scapă de sabotori și devino responsabil financiar!

Nu se poate ieși din cursa datoriilor dacă nu eștii conștient de starea ta actuală și ajungi ca să îți asumi ceva ce nu poți îndeplini. Este vorba de responsabilitate. Un cuvânt mare, nu-i așa? Dar până când nu devii pe deplin responsabil de toate aspectele vieții tale, până când nu înțelegi că nu ai cum să dai vina pe guvern, pe șefi, pe colegi, pe prieteni, pe familie pentru tot ceea ce ți se întâmplă, nu ai cum să îți restartezi viața.

Elimină mai întâi acești sabotori care te însoțesc de multă vreme, iar apoi vei ajunge să privești altfel viața.

La urma urmei, nu are rost să faci promisiuni că vei plăti o datorie restantă și apoi să te sustragi de la acest angajament.

Riscul este major: suma pe care o ai de achitat va crește, iar executarea silită va bate la ușă cu toată încărcătura traumatică pe care o poartă.

A te fofila de la plata unei datorii nu este o soluție sub nicio formă, deoarece mai devreme sau mai târziu se va întoarce împotriva ta ca un bumerang, doar că te va lovi de zece ori mai puternic. Pe tine și/sau pe cei dragi ție! Vrei asta? Cu siguranță, nu!

Dacă situația este deja complicată, nu o înrăutăți intrând în alte datorii care pot fi evitate!

Există un timp pentru a-ți plăti datoriile și un timp favorabil pentru a investi

Mai presus de toate, consultații financiari îi învață pe datornici ca să nu investească în perioadele în care au de rambursat datorii. Pot apărea în zilele noastre multe oportunități de a face bani, dar ar trebui să investești doar atunci când ai toate datoriile plătite la zi.

De asemenea, merită să aștepți până când ai deja o rezervă financiară care o să îți aducă liniște sufletească și o pace a minții.

Spre exemplu, ferește-te să bagi banii puțini pe care îi ai sau chiar bani împrumutați în cryptomonede, deoarece intri pe un teren minat. Și nu de minarea după Bitcoin este vorba!

Acești bani imateriali, electronici, au o volatilitate extrem de mare, de aceea nu investi în astfel de achiziții, decât dacă ți-ai pus bugetul personal la punct, nu ai datorii, iar legat de acei bani pe care i-ai plătit de cryptomonede, trebuie ca să îți permiți să îi pierzi fără să ți se strângă sufletul.

Pentru a evita o nouă datorie ai nevoie de planificare și organizare, de a acorda prioritate la ceea ce este cu adevărat important în viața ta. Doar așa vei putea stabili obiective realizabile pe termen scurt, mediu și lung.

Este important să fii realist în orice moment și să nu pierzi din vedere foaia de calcul a controlului financiar.

Oamenii de la Kruk te pot ajuta în această direcție!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top