Evenimente

Colinde cu Andra @ ERA Park, 28 noiembrie

concert-extraordinar-andra-duminica-28-nov-la-era-shopping-parkDuminica, 28 noiembrie, ERA Shopping Park lanseaza campania dedicata sarbatorilor de iarna, impreuna cu Andra, una dintre cele mai indragite cantarete din Romania. Pe langa melodiile Andrei, iesenii care vor veni duminica la ERA Shopping Park, la ora 19:00 vor putea asculta de asemenea colinde romanesti in interpretarea ansamblului folcloric “Rapsozii Botosanilor”. Acest weekend aduce iesenilor si prima editie a targului „Produse si obiceiuri moldovenesti”, unde cei prezenti vor putea degusta si cumpara cele mai gustoase bucate traditionale.
Duminica, 28 noiembrie, incepand cu ora 19:00 ERA Shopping Park aduce spiritul si bucuria sarbatorilor in viata iesenilor. Colindatorii ansamblului folcloric vor pasi pe un culoar de lumini si vor incalzi inimile spectatorilor cu vocea lor. Andra va intampina pe toti iesenii si va sustine un concert emotionant. Caldura momentelor magice ale iernii vor fi transmise simbolic de lumina celor aproximativ 1000 de mici flacari ale sperantei ce vor lumina intrarea de la ERA Shopping Park. Iesenii vor fi cu un pas mai aproape de sarbatori si vor simti bucuria acestor clipe aproape de inimile lor.

FOTO: Colinde cantate de Andra la ERA Park Iasi

concert-extraordinar-andra-duminica-28-nov-la-era-shopping-park

Distractia din acest weekend incepe inca de sambata, cand petrecerile si bucatele moldovenesti vor pune stapanire pe ERA Shopping Park. Astfel, sambata si duminica, intre orele 11:00 si 17:00 toti vizitatorii parcului comercial vor putea degusta si cumpara cele mai alese bunatati traditionale la targul „Produse si obiceiuri moldovenesti”. Primii 100 de cumparatori ai targului vor primi gratis un cozonac cald si savuros. Expozantii ii asteapta pe ieseni cu o gama varianta de alimente naturale sau procesate, precum miere de albine si propolis, placinte si paine de casa, turte traditionale, sarmale de post, fructe de toamna, branza telemea de vaca si oaie, smantana, unt si branza proaspata de vaci, cascaval de oaie si capra, gemuri, dulcetiuri si compoturi de casa, zacusta si muraturi si afumaturi de iarna.
Duminica, incepand cu ora 16:00, buna dispozitie de la targul „Produse si obiceiuri moldovenesti” va fi asigurata de ansamblul folcloric „Rapsozii Botosanilor” care va incanta publicul cu cantece populare, dansuri traditionale si obiceiuri iesene. Piata traditionala organizata in week-end la ERA Shopping Park face parte dintr-un proiect pe termen lung care doreste sa le aduca tuturor iesenilor un targ cu caracter semi permament de unde sa isi poata achizitiona cele mai gustoase si sanatoase alimente.

era-shoppiong-park-targ-de-produse-si-obiceiuri-moldovenesti-27-28-nov

Muzica si buna dispozitie vor pune stapanire in aceste weekend pe ERA Shopping Park si vor aduce spiritul sarbatorilor de iarna mai aproape de inima iesenilor. Toti cei prezenti duminica, 28 noiembrie la ERA vor fi cuprinsi de magia celor aproximativ 1000 de lumanari si vor fi fermecati de vocea inconfundabila a Andrei.

FOTO: Colinde cantate de Andra la ERA Park Iasi

[fblikebutton]

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: FOTO: Colinde cantate de Andra la ERA Park Iasi | Portalul orasului Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top