Evenimente

Concert Red Grammer @ Felicia, 1 iunie

afis-red-grammer-a3Pe 1 iunie, de Ziua Internationala a Copiilor, cantaretul american, Red Grammer, dublu nominalizat la premiile Grammy, in 2005 si 2007, la categoria Cel mai bun album pentru copii, va canta pentru copiii din Iasi.
Evenimentul va avea loc la Centrul Comercial Felicia, zona Foodcourt, incepand cu orele 16.00. Alaturi de Red Grammer, pe scena vor urca si cei mai talentati copii. Vor canta, vor juca in piese de teatru, vor dansa si ne vor prezenta realizarile lor.
“Spectacolele din Romania sunt un cadou oferit comunitatii cu ocazia zilei internationale a copiilor. Dorim ca un numar cat mai mare de copii si familiile acestora sa se bucure impreuna de munca de-o viata si talentul lui Red Grammer in domeniul educatiei”, declara doctor Wargha Enayati, director general Centrul Medical Unirea.
Bunatatea, corectitudinea, responsabilitatea si rezolvarea pasnica a conflictelor sunt teme predilecte pentru Red Grammer. Albumele “cELLAbration: a tribute to Ella Jenkins” si “Bebop Your Best!” au fost nominalizate la Premiile Grammy, la categoria Cel mai bun album pentru Copii, in 2005 si respectiv in 2007.

[fblikebutton]

Concert Red Grammer @ Felicia, 1 iunie

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top