Concursuri

Concurs: 3 abonamente pentru femei la sala FLEX Gym

Trimite un mail la adresa concurs@iasi4u.ro care sa contina titlul: Concurs FLEX GYM si in interiorul acestuia raspunsul la intrebarea Care este cea mai veche sala de forta din orasul Iasi? (impreuna cu nume, prenume si un numar de telefon la care sa te contactam pentru ridicarea premiului in caz de castigi) si poti castiga una din cele 3 abonamente de o luna la sala de forta FLEX Gym.
Ultima zi in care se poate participa la concurs este 12 aprilie. SUCCES ! Castigatorii vor fi anuntati si contactati in ziua de 13 aprilie.

*Trebuie sa mentionam ca acest concurs este destinat doar doamnelor si domnisoarelor si in aceasta luna gratuita la FLEX Gym veti avea parte de asistenta personala a unuia dintre antrenorii prezenti in sala.

*Datele trimise pe mail nu vor fi publicate, respectand termenii de confidentialitate.

De-a lungul anilor, aceasta sala a dat Iasului numerosi campioni nationali si medaliati la diferite competitii, ceea ce demonstreaza profesionalismul celor doi antrenori. Numai anul trecut, Clubul Sportiv FLEX a obtinut prin sportivii sai trei medalii de argint la Campionatele Nationale de culturism. Acum, FLEX GYM este condus de Florin Preduchin care a transmis experienta sa de aproape 40 de ani celor trei antrenori care se ocupa de indrumarea antrenamentelor membrilor clubului si care le ofera acestora si sfaturi privind nutritia pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarii acestora. Florin Preduchin, impreuna cu fiul sau Radu, editeaza revista Muscle & Fitness, cea mai renumita publicatie de culturism si fitness din lume.

Sala FLEX GYM are o suprafata de circa 220 mp, cu vestiare si dusuri pentru femei si barbati. Aparatura cu care este dotata sala este noua (din noiembrie 2008) si moderna, fiind grupata pe sectiuni:
-cardio – benzi de alergare (suporta o greutate a utilizatorului de pâna la 180 kg), biciclete cu reglare electronica a efortului, eliptic, biciclete spin si aparat de vibromasaj;
-aparate cu contragreutati;
-banci fixe si reglabile;
-greutati libere.
Intreaga aparatura este profesionala, fapt care permite sa fie utilizata atât de persoanele cu greutate foarte mare cât si de cele obisnuite.

La barul salii se pot cumpara bauturi racoritoare, dar si suplimente nutritive Weider de cea mai buna calitate care sa ajute clientii salii sa-si atinga scopurile dorite in modelarea corpului, performante fizice si imbunatatirea starii de sanatate.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top