Concursuri

Concurs: Castiga un set de cosmetice auto

Situl www.AutoMotorClub.com organizeaza un concurs ce are ca premiu un kit complet de cosmetizare a interiorului masinii tale. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la o simpla intrebare iar premiul poate fi al tau “Sonus Easy Maintenance Cockpit Bundle“.
SONUS COCKPIT DETAILER: formula unica anti-statica respinge praful si face curatarea ulterioara mult mai usoara. Substantele de conditionare folosite in compozitie sunt potrivite pentru intretinerea tuturor materialelor sintetice, inclusiv piele, vinil sau plastic.
Foloseste Sonus Cockpit Detailer pentru curatarea si intretinerea bordului, consolei centrale sau panourile usilor. Folosind Cockpit Detailer, este foarte usor si rapid sa mentii interiorul curat si perfect.
Cockpit Detailer revigoreaza culorile si are un efect de hidratare. Este foarte usor de folosit si iti va oferi un aspect mat, “original”, ca al unei masini prospat iesite de pe poarta fabricii. Doar aplica si lasa sa se usuce pentru a obtine un aspect original de fabrica.

SONUS TOTAL ECLIPSE: Este un protector cu factor de protectie “SPF-40″ pentru a oferi 100% protectie impotriva efectului de decolorare usoara, cu fiecare folosire. Cu o formula pe baza de apa, poate fi folosit pe cauciuc, vinil, plastic, fibra de sticla. Total Eclipse mentine aspectul de nou, respinge praful si potenteaza culoarea. Aplicat conform indicatiilor, Total Eclipse ofera un aspect satinat, astfel incat suprafetele tratate (bordul, consola, vinilul) vor arata ca noi pentru mai mult timp.

SONUS DER WUNDER APPLICATOR: Nici un alt aplicator nu va aplica produs la fel de fin si egal ca Sonus Der Wunder Applicator. Aplicatorul este facut dintr-o microfibra speciala premium, cusuta peste un burete de 4″ pe 5”. Se pot spala si refolosi.

Pentru mai multe detalii viziteaza pagina concursului.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top