Concursuri

MESAJE intre mental si emotional, 21 – 22 februarie

În intervalul 21 – 22 februarie 2014, la Centru de Afaceri HABITAT PROIECT (bd. Carol I, Copou nr.4) va avea loc evenimentul „Mesaje” care îşi face apariţia în comunitate ca un semnal de conştientizare şi invită la apropierea de o serie de informaţii din sfera comunicării personale la nivelul fiecărui individ în mediul în care acesta îşi desfăşoară existenţa.

CONCURS:

_________________________________________________________________________
Acum ai posibilitatea de a castiga unul din cele doua bilete de o singura persoana la MESAJE intre mental si emotional, intr-un mod foarte simplu. Nu trebuie decat sa dai un LIKE paginii noastre de Facebook https://www.facebook.com/iasi4uro

si

Un SHARE pe pagina ta de facebook a LINKULUI acesta: http://www.iasi4u.ro/mesaje-intre-mental-si-emotional-21-22-februarie-2014/

dupa care, pune un comentariu, cu adresa ta de mail valida, in care sa ne arati ca ai publicat pe wallul tau acest LINK.

Pe 20 februarie vom afisa castigatorii concursului nostru, nu uitati sa completati jos in rubrica de comentarii adresa dumneavoastra de email valida pentru a va contacta.

_________________________________________________________________________

Acţiunea este iniţiată de doi traineri locali cu activitate independentă şi cu experienţă profesională formată în domenii relevante pentru dezvoltarea personală individuală, mediere, comunicare şi psihologie. Tematica abordată în cadrul acestui eveniment va prezenta informaţii din sfera comunicării mentale şi emoţionale, ce vor fi dezvoltate în zona de aplicabilitate prin tehnici şi exerciţii.

Evenimentul „MESAJE” se va desfăşura tip sesiune aplicată pe parcursul a două zile într-un interval de 3 ore/zi. Programul celor două zile este prezentat în cele ce urmează:

Sesiunea aplicată nu necesită pregătiri anterioare.
Pentru desfăşurarea sesiunii este necesară înscrierea a minim 15persoane.
Taxa pentru participarea la eveniment este de 100ron/persoană.

Înscrierile se fac prin comunicarea datelor personale (nume/prenume, email, telefon) pe adresa de email mesaje.via.mail@gmail.com sau la numărul de telefon +40 757 147974.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top