Conferinte/Job-uri

Conferinta Finantare.ro, 4 iunie

Conferinta Finantare.ro, 4 iunieConferinta Finantare.ro promoveaza cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene si investitii. Ea acopera nevoile regiunii de Nord Est, prin oferirea de interactiune si informatii cu privire la noile tendinte in domeniul managementului de proiect, propune noi surse de finantare si noi tipuri de abordare a finantarilor europene.
Conferinta Finantare.ro a reunit speakeri, oameni de afaceri si persoane specializate in managementul proiectelor, finantari si investitii pentru a-ti arata cum sa cresti un business de valoare.
Datorita conceptului sau, a speakerilor si a informatiilor transmise, conferinta ofera fiecarui participant posibilitatea sa descopere lucruri noi si sa afle informatii de actualitate si calitate.

Programul evenimentului Evenimentul va reuni pe parcursul zilei de 4 iunie seminarii, conferinte, workshop-uri, cocktail, aducand la un loc informatii proaspete, cunostinte specializate, business si mult networking.
Dimineata vor avea loc in paralel conferinte care vor aborda cele 4 teme: finantari europene, managementul proiectelor, consultanta in finantari si investitii. La acestea vor lua cuvantul mai multi vorbitori: speakeri, oameni de afaceri, persoane cu experienta in domeniu.
Dupa pauza de pranz, informatiile dobandite vor fi consolidate prin workshop-uri cu numar limitat de persoane, pentru a crea interactiune mai puternica intre participanti si speakeri.
Seara se va incheia cu un cocktail care va facilita buna dispozitie, networkingul si businessul.

Participantii vor avea ocazia sa invete, printre altele:
– Managementul proiectelor: directii de dezvoltare, lucrul pe proiecte – avantaje si beneficii, viitorul managerilor de proiect, softuri si instrumente care faciliteaza managementul proiectelor, perfectionare
si cariera in managementul proiectelor, cum sa identifici managerii buni de proiect, statistici din domeniu, managementul riscului.
– Finantari europene pentru aplicanti: tipuri si modalitati de finantare, fonduri europene nerambursabile, credite, viitorul finantarilor.
– Consultanta pentru finantari: noi tendinte, directii de dezvoltare;
– Investitii: tipuri de investitii, business angels.

Printre partenerii principali ai evenimentului se numara: Total Soft, Fundatia Post Privatizare, Trilex, Roland Gareis Consulting.
Speakerii care vor sustine tema finantarilor vor fi din partea EUGA – Microsoft Romania, FPP, Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala, Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Iasi, OIR POSDRU Regiunea Nord-Est, etc.
Locatie: B-dul Poitiers, Nr. 10, Parcul Stiintific si Tehnologic Tehnopolis, cladirea Nucleus, Iasi.

[fblikebutton]

banner_515x700_e

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top