Conferinte/Job-uri

Brio 2010 by AIESEC Iasi @ Hotel Unirea

stickerbriofinalcopy1AIESEC Iasi organizeaza cea de-a treia editie a proiectului BRIO la Hotel Unirea, care in acest an ia forma unei conferinte de leadership, beneficiind de prezenta unor speakeri de renume national precum: Mihai Leu, Bobby Voicu, Adrian Soare sau Radu Ioan Tudorache.
BRIO se desfasoara pe parcursul a 3 weekenduri, fiecare oferind cate 4 sesiuni pe temele:
– weekend 1 (27-28 februarie) “Comunicarea in contextul leadershipului”
– weekend 2 (6-7 martie) “Antreprenoriat si Leadership in Iasi”
– weekend 3 (13-14 martie) “Cum devii un adevarat lider?”
Pentru a participa, completeaza formularul din sectiunea Inscriere, pe www.brio.aieseciasi.ro

Speakeri:
Alexandru Israil – Master Trainer Guerrilla Marketing
Alexandru Israil este Master Trainer Guerrilla Marketing în cadrul companiei Marketminds. Atunci cand l-a intalnit pe Jay Conrad Levinson, Alexandru Israil avea deja 10 ani de experienta in marketing, advertising si PR, lucrand, in calitate de Account Manager si Director de agentie de publicitate, pentru marci importante, de la Compaq, IBM, Bosch, Siemens sau Microsoft si pana la Xerox, Indesit sau Ariston. A fost incununat cu un training complet, one-on-one, sustinut personal cu Jay Levinson, pentru a deveni Master Trainer in Guerrilla Marketing.

Mihai Leu – campion mondial de box, campion national de rally
Intr-o societate obisnuita cu resemnarea, Mihai Leu a aparut in constiinta romanilor drept eroul care crede in destinul sau de invingator. Boxerul care a avut curajul sa se integreze in Europa, pe vremea cand politicienii nostri nu reuseau sa traduca intialele UE, a resuscitat, dupa multa vreme de amorteala, mandria de a apartine acestei tari. Singur, intr-un spatiu care nu opereaza decat dupa criteriile performantei, Mihai Leu a pariat pe sine in lupta cu un sistem greu de ingenuncheat.
Obligat sa abandoneze nobila arta din cauza unei accidentari, Mihai Leu a simtit ca mai are multe de oferit sportului si a trecut la automobilism.
N-a dorit sa fie doar pilot, ci omul care poate sa-si conduca visul de a fi campion spre realitate. Dupa cinci ani de munca, a reusit sa bea din cupa rezervata sportivilor care cred ca a fi Numarul Unu reprezinta o motivatie mult prea puternica pentru a te lasa purtat de valul mediocritatii.

Gabriel Mardarasevici – General Manager Ness Romania
Pasionat de antreprenoriat a construit in Iasi o afacere bazata pe componente de IT – Radix – pe care a vandut-o in 2005 catre Ness Technologies Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de software si servicii de pe piata locala, cu o cifra de afaceri de 18,7 milioane euro în 2007.
Ness Romania SRL activeaza de mai bine de 14 ani ca deschizator de drumuri in domeniul noilor tehnologii si a devenit treptat unul dintre liderii furnizorilor de servicii IT din Romania, lucru confirmat de numeroase proiecte de succes si clienti multumiti.

Decebal Leonard Marin – Managing Partner at Corporate Dynamics International
Decebal Leonard Marin, 39 ani, este Managing Partner la firma de training si consultanta Corporate Dynamics International.
Cu o experienta manageriala de training si consultanta de peste 12 ani, Decebal se bucura de expunere si recunoastere in companii ce activeaza in industrii variate pe tot cuprinsul tarii.
Trainer si consultant acreditat de catre Behavioural Science Systems (Momentum CPI) si Crossknowled ge (blended learning), este si membru al asociatiilor profesionale de resurse umane: CIPD si HR Club Romania.

Alexandru Popa – trainer
Alexandru Popa livreaza traininguri in cadrul unei companii multinationale de prestigiu. A fost membru AIESEC Iasi, si ulterior a coordonat echipa nationala de traineri AIESEC Romania. Este foarte pasionat de training, si foarte motivat sa isi indeplineasca visul de a deveni un profesionist in domeniu.

Adrian Rîndasu – partener Edurom, companie de traininguri si consultanta
Adrian Rîndasu a fost presedinte in AIESEC Iasi si a lucrat in advertising. Pe langa activitatea propriu-zisa de management, Adrian sustine training la nivel de middle si top management. Experienta sa in training este de 9 ani – primii 3 ani in domeniul non guvernamental si urmatorii 6 in domeniul business. In proiectele in care lucreaza, are succes pentru ca stie cum sa investeasca in relatia cu fiecare dintre oamenii implicati. Ii place sa se intalneasca cu clientii pentru a pune la cale afaceri noi.

Dan Schipor – Daris Consulting, fost country manager AirBites Romania
Cunoscut in mediul afacerilor din Iasi, Dan Schipor este proprietar al companiei Daris Consulting si a lucrat ca si County Manager AirBites Romania. Detinand statutul de Alumni AIESEC Iasi, sprijina in continuare proiectele educationale, iar atunci cand vorbeste despre experienta sa in vanzari sau antreprenoriat nu o poate face decat cu pasiune. Tocmai de aceea reuseste sa trasmita mereu audientei mesajele pe care si le propune, dispunand de spontaneitate, simt al umorului si nu in ultimul rand entuziasm.

Adrian Soare – Fondator www.succesdublu.ro
Este pasionat de internet marketing si de tot ce inseamna comportamentul unui om pe internet din momentul in care intra pe un site pana il paraseste. Fondator al www.succesdublu.ro, Adrian Soare isi doreste sa faca din acesta blogul motivational numarul 1 in Romania, postand articole despre succes, potentialul uman, idei de afaceri, vanzari si internet marketing.
A facut vânzari 4 ani, a trecut prin experiente de vanzari directe, telemarketing, e-mail marketing, asigurari, vanzari de software si de publicitate.
Din aprilie 2008 pana in iulie 2009 a lucrat la Metromind Media, agentie de marketing online inteligent ca Managing si Strategy Director.

Radu Ioan Tudorache – Actionar la Newarch Investments & Investitor la Arena Leilor
Devenind si mai cunoscut prin participarea ca investitor la emisiunea “Arena Leilor”, Radu Ioan Tudorache este actionar, impreuna cu fratele sau Rares, la Newarch Investments: o afacere de famile care cuprinde 70 de firme grupate in 15 domenii de activitate precum retail si distributie de farmaceutice, IT sau imobiliare in Romania, Macedonia si Slovacia.
Este un suporter veritabil al tinerilor si al activitatilor de natura educationala: “Eu personal sunt deschis sa particip la astfel de proiecte. Imi doresc sa creasca numarul afacerilor care incep in Romania. Daca le lipseste ceva tinerilor antreprenori, acesta este curajul, nu capitalul.”

Bobby Voicu – primul manager Yahoo Romania
Bobby Voicu a fost primul manager al Yahoo Romania. Are 31 de ani si este licentiat in finante-banci (ASE Bucuresti). Este cunoscut ca blogger, fiind implicat in mai multe proiecte din online-ul romanesc, cu precadere blogging si social media.
Cel mai important proiect al sau este comunitatea blogoree.ro, o platforma sociala cu 1300 de membri. Detine si monden.info, dar si cateva site-uri cu audienta internationala.

stickerbriofinalcopy1

Weekend 27-28 februarie: “Comunicarea în contextul leadershipului”
Sambata
10.00-12.00: Alexandru Popa – Communication skills
12.00-12.30: pauza
12.30-14.30: Alexandru Israil – Guerilla marketing. Neconventional. Consistent. Eficace
Duminica
10.00-12.00: Bobby Voicu – Comunicarea online, intre poze de la betie pe Facebook si gasirea de joburi si parteneri de afaceri pe LinkedIn si bloguri
12.00-12.30: pauza
12.30-14.30: Adrian Soare – Cum sa scapi de teama de esec
Weekend 6-7 martie: “Antreprenoriat si leadership în Iasi”
Sambata
10.00-12.00: Dan Schipor – Antreprenoriatul, încotro!
12.00-12.30: pauza
12.30-14.30: in asteptarea confirmarii
Duminica
10.00-12.00: in asteptarea confirmarii
12.00-12.30: pauza
12.30-14.30: Gabriel Mardarasevici – Fabula „Criza si antreprenoriatul”
Weekend 13-14 martie – “Cum devii un adevarat lider”
Sambata
10.00-12.00: Decebal Marin – Sa intelegem Leadershipul
12.00-12.30: pauza
12.30-14.30: Radu Ioan Tudorache – Lider versus vizionar
Duminica
10.00-12.00: Adrian Rîndasu
12.00-12.30: pauza
12.30-14.30: Mihai Leu
Festivitate de închidere

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top