Stiri

Cum s-au inmultit studiourile de videochat si de ce un job in Bucuresti in acest domeniu este la mare cautare

Cum s-au inmultit studiourile de videochat si de ce un job in Bucuresti in acest domeniu este la mare cautareIn ultimii ani, piata muncii din Romania s-a schimbat destul de mult. Mai nou, nu mai avem functionari la ghisee, ci operatori calculator; nu mai avem nici macar agenti de paza, ci security. Mai totul se invarte in jurul domeniului IT, un drum de viitor pentru societatea actuala. Asa ca nu este de mirare ca in lista de job-uri, ca si tipologie, apare si videochat-ul.

Angajator modern, cu deschidere la nou, cu intentia de a promova frumosul din feminin, un studio de videochat este actualmente la mare cautare. Cel putin la nivelul Municipiului Bucuresti exista o tot mai mare atractie pentru un job in acest domeniu. Care sa fie secretul? Descoperim asta prin analiza pietei si a informatiilor despre videochat.

Videochatul, la inceputurile sale in Romania

Nu sunt multi ani de cand acest domeniu a inflorit in Romania. Pentru ca inca nu era reglementat in termenii legii, in anul 2000, s-a ajuns destul de usor la o zona gri a domeniului. Mai exact, multiple saloane de masaj au fost paravan pentru videochat, un domeniu ce pe atunci exploata femeia ca si aspect, ca si atractie masculina fata de formele feminine. Reprezentantii in domeniu spun ca exista peste tot povestea cu a??orice padure are uscaciunile salea??.

luxury1

Din fericire, in acest moment un studio de videochat este chiar un loc de munca sigur. Care sa fie secretul? Dar care sunt si conditiile in care modelele isi desfasoara activitatea? Aflam de la cele care au practicat sau inca sunt active in bransa.

Alexandra, pe numele ei de scena. Ne spune ca a ajutat-o foarte mult faptul ca se lucreaza in ture, cu program flexibil. A facut asta in facultate, in urma cu cativa ani. Chiar ea noteaza mari diferente de atunci si acum si spune ca este totul sigur si la nivel cu ce se intampla in afara. Nu ne vorbeste despre bani, dar ne asigura ca a castigat cat sa fie pe picioarele ei.

Daria – un model in devenire, se arata mai mult decat multumita fata de ceea ce castiga, pe masura a ceea ce munceste. Este la inceput de drum si dornica de mai mult. Spune ca se bucura de faptul ca a reusit sa gaseasca un studio performant si a mers la sigur. Astfel de exemple sunt peste tot in Bucuresti. De varste diverse, cu interese diverse, modelele de videochat au un punct comun in ceea ce priveste ambitia lor: sa faca mai mult, sa aiba parte de un job unde experienta sa nu conteze, sa isi creeze propriul drum cu propriile forte. Pornesc de la asta si continua cu atractia banilor ce se pot castiga. De fapt, poate ca cea mai importanta parte din piata videochat-ului se refera la aspectul financiar. Nu se poate contoriza cate milioane se invart in astfel de domenii, insa cert este ca se raporteaza venituri mai degraba asemanatoare cu cele din strainatate decat cele din tara.

Principiul este simplu: sa porti conversatii online, de la distanta, cu cei care cauta companie feminina. Este o poveste din care ai ce descoperi. Daca mai adaugi si o domnita frumoasa si dornica sa te faca sa uiti de probleme, deja sunt indeplinite conditiile ca participantul masculin sa isi doreasca sa plateasca cat mai mult pentru a fi cat mai mult conectat la conversatia apetisanta cu un model. Cum doritorii sunt inscrisi pe site-uri straine, practic se poate spune ca un model de videochat lucreaza in conexiune cu Europa, de unde si justificarea sumelor mari de bani castigate in acest domeniu.

Videochatul modern in Romania

Banii castigati au fost si atunci, sunt si acum, la un nivel de maxim interes. Aparte de castiguri mari, videochatul promite multe. Are deja un cadru legal de activitate, ofera toate conditiile posibile pentru colaborare, asa cum de altfel se intampla la orice job: zile libere, program flexibil, etc. Ce pare sa fie nou totusi tine de modul in care se investeste in personal, in resursa umana.

de-ce-sa-devii-model

In cadrul unui studio de videochat, modelele sunt instruite, au parte de cursuri de limba engleza, cursuri de make-up si sprijin in orice aspect. Mizand pe dezvoltarea lor mai ales, un studio de videochat isi castiga prestigiul prin echipa de modele performante pe care si-o formeaza.

Mai mult decat atat, se asigura discretie. In Romania inca exista prejudecati si uneori o mentalitate ingradita, cel putin in randul celor de generatie mai veche. Asa ca cel mai important este ca activitatea din cadrul studioului de videochat sa nu fie expusa in randul cunoscutilor de acasa daca modelul isi doreste anonimat 100%. Exista modele care nu sunt constranse de prejudecati si sunt mandre de ceea ce fac. Ele sunt de parere ca viata lor le apartine si sunt constiente de ceea ce fac.

Facebook Comments

4 Comments

4 Comments

 1. Anunturi videochat

  August 22, 2017 at 4:41 pm

  Studiourile de videochat se lauda mereu cu venituri foarte mari pentru modelele lor, insa uita sa mentioneze si faptul ca pentru acesti bani acestea trebuie sa dea dovada de ambitie, perseverenta, rezistenta la efort si implicare foarte mare. Banii nu se fac usor, insa modelele cu experienta si personalitate placuta reusesc sa-si puna deoparte sume frumusele.  Bine, ele au nevoie si de foarte multa promovare din partea studioului pentru care lucreaza. Eu sunt de doi ani la http://www.studio-20.ro/ si sunt foarte multumita.

 2. Model videochat

  December 14, 2017 at 12:22 pm

  Si nu doar in Bucuresti. Cele mai mari orase din Romania sunt adevarate rampe de lansare pentru tinerele care isi doresc un job in acest domeniu si luand in considerare ca este legal, atunci nu cred ca este un loc de munca rusinos.

 3. Antonia Negru

  March 25, 2019 at 5:00 pm

  Cel mai important cand alegi sa incepi aceasta meserie este sa alegi studioul de videochat potrivit. Trebuie sa fie un studio serios, care sa iti ofere suport, care sa iti ofere un comision ok, iar plata sa se faca mereu la timp

 4. Cecilia

  May 27, 2019 at 2:34 pm

  Trainingul este foarte important, de aceea este bine sa alegeti studiouri seriose care au echipe profesioniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top