Stiri

Romania are modele de videochat de zece ori mai multe decat populatia Vaticanului!

Romania are modele de videochat de zece ori mai multe decat populatia Vaticanului!

Cati someri mai are Romania? Daca rata somajului a fost, anul trecut pe vremea asta, la 5,3%, anul asta s-a marit considerabil, ajungand la 7%. Si rata somajului, spun statisticile, este cu mult mai crescuta la barbati decat la femei. Cum se face ca femeile sunt mai muncitoare? Gurile rele au gasit un raspuns simplu a?zpentru ca ele fac videochata??. Iar asta nu e deloc departe de adevar, daca stam sa ne uitam peste cifre: tara noastra are modele de videochat de zece ori mai multe decat intreaga populatie a Vaticanului. Da, ati citit bine: de zece ori mai multe! Iar numarul lor creste in fiecare zi!

Numarul celor care fac videochat creste in fiecare zi, in Romania

De ce? Castigurile sunt de-a dreptul impresionante, ajungand la sume colosale de zeci de mii de dolari pe luna. In plus, programul este unul flexibil, lucru care incanta orice studenta dornica sa a?zimpace si capra si varzaa??: sa fie independenta financiar, dar sa isi termine si studiile. Si, daca tot vorbim despre studii, multe dintre modelele de videochat sunt studente!

Recent, un studio videochat a realizat un infografic la care au raspuns 150 de modele. Infograficul arata negru pe alb cat castiga un model de videochat intr-o ora, cat si ce le motiveaza sa faca aceasta meserie, dar si din ce medii provin sau daca sunt la primul job.

In Romania, sunt peste 5.000 de studiouri de videochat, insa nu toate lucreaza legal. Bineinteles, ca in oricare domeniu, exista un cel mai bun. Si cel mai bun este, conform premiilor, mentiunilor in presa, dar si conform celor spuse de catre modelele de videochat, Charm Studios. Este un studio de videochat care a luat fiinta in anul 2012 si face parte din grupul Charm (Charm Group). Este pozitionat fix in centrul Bucurestiului, la statia de metrou Unirii (la doar 5 minute de aceasta).

Charm Studios s-a facut remarcat inca de la inceputul aparitiei pe piata prin profesionalism, prin corectitudine, dar si prin comisioanele progresive pe care le ofera modelelor cu care colaboreaza si bonusurile de neegalat: citybreak-uri lunar in Europa, bonusuri de loialitate sau bonusuri de performanta.


image1

Iar in ceea ce priveste legalitatea acestui domeniu, aceasta nu poate fi contestata, fiind reglementata prin lege. Ceea ce, pe scurt, inseamna ca acele persoane contribuie si la bugetul de stat. Iar daca facem o analiza, avand in vedere faptul ca Romania este lider international in acest domeniu, vom afla ca o suma extrem de importanta ajunge catre bugetul statului.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top