Stiri

Implica-te si castiga mii de dolari pe luna

Implica-te si castiga mii de dolari pe luna

Sa fii model de videochat nu este deloc usor si necesita multa munca pentru a ajunge sa castigi mii de dolari pe luna. Nu poti sa bati din palme si sa castigi 10.000$. Trebuie, in primul rand, sa inveti foarte multe lucruri, sa vrei sa atingi niste performante si sa ajungi in Top cat mai repede posibil. Bineinteles, aceste lucruri se fac cu ajutorul studioului.  La Rich Girls, modelele sunt intotdeauna sustinute si ajutate de cea mai mare echipa de trainerite cu experienta in domeniu care sunt gata sa ajute si sa propulseze modelul in Top. De asemenea, la Rich Girls, studio de videochat in Bucuresti ai la dispozitie o echipa foarte mare de suport, ca sa iti rezolve probemele tehnice, daca intalnesti astfel de situatii.

Un alt mare avantaj atunci cand lucrezi in studio, este faptul ca beneficiezi de diferite avantaje si ca le ai pe toate in studio. De exemplu, la Rich Girls beneficiezi de solar, coafor, manichiura, extensii gene, make-up GRATUIT, toate acestea in interiorul studioului. Am ales cele mai bune servicii pentru ca tu sa te bucuri de fiecare moment si sa nu iti pierzi timpul pe drumuri.

Asigurarea medicala, posibilitatea sa iti iei casa si masina intr-un timp scurt sunt avantaje create pentru un model care are un obiectiv, care lupta pentru dorintele ei si care da dovada de implicare.

Noua ne place ca modelele noastre sa fie mereu in Top si sa aiba niste obiective de atins.

Iata ce iti oferim daca doresti sa vii in echipa noastra:

-Cazare GRATUITA

-Cel mai mare procent NET de pe piata

-Cea mai mare echipa de trainerite la dispozitia ta

-O echipa de suport mereu la dispozitia ta

-Servicii de infrumusetare GRATUITE

-Asigurare mediacala la cea mai buna clinica privata din Romania

-Posibilitatea de a lucra in cel mai luxos studio, cu decoruri de calitate, alese special pentru ca modelele sa se simta foarte bine.

Nu alege job-ul de model de videochat daca nu iti doresti sa muncesti si sa te implici. Nu e un job usor si nu poti avea venituri de mii de $ decat daca iti doresti cu adevarat acest lucru, muncesti mult si nu te limitezi.

Poti afla mai multe despre studioul de videochat Rich Girls venind la o discutie libera cu managera.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top