Stiri

Ce ne învata ToateBancile.ro despre creditul nonbancar pe termen scurt

ToateBancile.ro este un nou comparator de credite care este la început și care și-a propus sa strângă la un loc toate soluțiile de creditare din România – fie ele bancare sau nebancare. Ceea ce mi-a atras atenția la acest site a fost analiza făcută vizavi de împrumuturile nebancare acordate pana la salariu pe care le poți vedea aici ( acele credite acordate pentru 30 zile ).

Acesta ne sugerează că nici o data să nu ne împrumutăm de bani pana la salariu de la instituțiile nebancare pana nu punem cap la cap ofertele intre ele, deoarece aceste instituții nebancare diferă foarte mult una de cealaltă – uneori chiar și dublul dobanzii.

La bănci, de obicei, dobânzile sunt asemănătoare, cu mici diferențe de la o banca la alta, dar la ifn-uri – cum le spune mai pe scurt – diferența este uneori uriașă intre ele.

Acesta este și motivul pentru care ToateBancile.ro și-a propus sa iți aducă în atenție instituțiile nebancare și sa creeze un top și o comparație între acești finanțători.

3 aspecte de care trebuie sa ți cont când vrei un credit mic și rapid nonbancar

 

  • 1 – Nici o data să nu crezi că prima ofertă este cea mai bună și alte oferte mai avantajoase nu o să mai găsești. Dacă crezi asa, cu siguranța vei lua cel mai prost credit. În concluzie: în momentul în care ai găsit câteva credite care sunt mai avantajoase, punele pe hârtie, compară-le și vezi ce se scrie despre ele în mediul online. În acest fel vei putea afla adevărul despre fiecare ofertă în parte, în cel mai simplu mod.
  • 2 – De obicei, dacă vrei sa te împrumuți de bani pentru 30 zile, o poți face și fără dobândă. Mulți dintre voi se sperie când aud de creditele fără dobânda, crezând că din moment ce sunt acordate fără dobândă, au ceva de ascuns, ceea ce este total fals. În concluzie: din moment ce ai nevoie de bani pentru 30 zile, ce rost are să te împrumuți cu dobândă din moment ce o poți face fără dobânda prin creditul până la salariu?
  • 3 – Dacă vrei sa te împrumuți avantajos, este necesar sa aplici la cât mai multe oferte și să aștepți să ți se de-a informațiile necesare, pentru ca doar în acest fel vei știi cu exactitate ce costuri are un credit. Nu uita un lucru important: pe site-urile instituțiilor nebancare o sa vezi doar un calcul al creditului în mare, nu o sa fie exact. În concluzie: Fie că vrei să împrumuți bani de la banca, fie ca vrei sa te împrumuți de la instituțiile nebancare, important este sa aplici la cât mai multe oferte, după care sa compari ofertele pe care le-ai primit intre ele. În acest fel vei împrumuta bani de la cel mai avantajos creditor.

Sfat important: DAE este cel care îți spune exact care este costul creditul, deoarece DAE înseamnă costul total al creditului. În acest DAE sunt adăugate: dobânda efectivă, comisioanele și alte taxe pe care trebuie să le suporți, după care sunt adunate și reiese DAE ( Dobânda Anuală Efectivă – Mai pe înțelesul tău, costurile pe care le vei avea în plus fată de suma împrumutată).

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top