Stiri

Cum sa imbini clasicul cu modernul cu noile seminee bio-etanol

Se intampla ca uneori sa ne dorim sa facem niste modificari in casa, fie pentru ca simtim nevoia de o schimbare, fie pentru ca vrem sa fim in pas cu moda, fie pentru ca vrem mai mult spatiu in interiorul locuintei.

Acest lucru se poate rezolva destul de usor prin schimbarea mobilierului sau achizitionarea unui obiect de arta. Sau, se pot face amandoua prin achizitia de seminee bio-etanol, un tip de produse aflate la tot mai mare cautare.

Ce sunt semineele bio-etanol?
Semineele au fost intotdeauna o investitie favorabila, atat din punct de vedere estetic, cat si ca uitilitate. Un semineu poate inlocui linistit caloriferele inestetice sau sobele clasice, facand astfel economie la gaz sau la lemne. Insa si aceste obiecte necesita o informare prealabila cu privire la tipul lor. Fie ca vorbim de cele pe lemne sau cele pe gaz, trebuie sa luam in consierare faptul ca instalarea unuia reprezinta o operatiune destul de complexa. Exista totusi o solutie pentru toate aceste probleme, si anume semineele bio-etanol.

Aceste inventii ale viitorului sunt putin diferite de semineele clasice. Ele functioneaza pe bioetanol, un gaz ecologic, care nu genereaza fum. Acesata sursa de caldura nu are, astfel, nevoie de cos pentru fum si nici nu necesita curatare. Ne scuteste, asadar, de funinginea care se aseaza peste tot la cea mai mica actiune gresita. De asemenea, semineele bio-etanol sunt de doua feluri:

  • Fixe – fixate pe pereti sau montate in podea;
  • Mobile – ceea ce inseamna ca pot fi transportate in orice incapere fara prea mult efort.

De ce sa alegi semineele bio-etanol?
In primul rand, gazul utilizat pentru combustibil este 100% ecologic, acest fapt fiind un avantaj pentru mediul inconjurator. Altfel spus, ajutam planeta prin consumul redus de lemne.

In al doilea rand, costurile reduse pot fi un aspect extrem de important in achizitionarea unui semineu. In ziua de azi, costul gazului si al lemnelor a crescut considerabil, in raport cu caldura emanata.

De asemenea, faptul ca nu necesita cos pentru fum ne scuteste de instalatii in plus. Tocmai din acest motiv, trebuie subliniat faptul ca acest model de semineu este mobil, putand fi transportat cu usurinta dintr-o camera in alta.

Nu in ultimul rand, semineele bio-etanol se remarca printr-o gama larga de modele menite sa ofere casei tale un aspect modern si primitor. Fie ca iti doresti un model clasic, prin usa caruia sa vezi flacarile, fie ca iti doresti ceva nonconformist, acest tip de semineu este pregatit sa-i multumeasca si pe cei mai pretentiosi.

Ca si bonus, semineul bio-etanol este foarte usor de intretinut, gazele emanate nefiind toxice. Iar din cauza ca nu emana fum, scapati automat de probleme cauzate de curatarea cosurilor si a funinginii.

De unde comanzi?
Pentru a intra in posesia unui semineu bio-etanol practic si modern, accesati aici oferta completa de produse Seminee-expert. Completati cu usurinta formularul de comanda, sau apelati 721.280.587, 0784292820 si 0744207437 pentru a intra in contact cu unul din reprezentantii companiei.

Seminee-expert ofera consultanta specializata, montaj si servicii de mentenanta pentru fiecare sistem de incalzire achizitionat.  Cu mai bine de 10 ani de experienta in domeniul sistemelor de incalzire din Romania, Semine-expert reprezinta partenerul de incredere pentru solutii de incalzire moderne si eficiente.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top