Stiri

Cum sa îți transformi bucătăria în cea la care visezi? Sfaturi de la specialiști

Casa ta este locul în care îți dorești să te simți extraordinar, să te relaxezi, să îți inviți prietenii și familia la cină, să te bucuri de spațiul tău. În plus, de când a început pandemia de coronavirus, numeroase activități pe care le făceai în afara casei, în prezent le realizezi la tine acasă. Jobul, restaurantele, uneori chiar și școala copiilor s-a mutat acasă, astfel că ai nevoie de un apartament complet funcțional pentru un asemenea stil de viață.

Bucătăria este unul dintre locurile cele mai importante, mai ales dacă adori să gătești pentru întreaga familie sau chiar pentru prieteni ori, pur și simplu, îți place să coci prăjituri delicioase. Însă, pentru a te bucura din plin de bucătăria ta, ai nevoie ca aceasta să fie complet utilată și mobilată potrivit gusturilor tale, iar lucrurile de care ai nevoie zilnic să fie în perfectă stare de funcționare. 

Din materialul următor vei afla cum să îți amenajezi bucătăria în așa fel încât totul să fie complet funcțional, dar să arate și extraordinar, exact ca bucătăria la care visezi. 

Iată cum să îți transformi bucătăria în spațiul perfect pentru tine

În primul rând, pentru ca bucătăria să fie funcțională, ai nevoie de apă curentă cu jet puternic, dar și de o chiuvetă corespunzătoare, care să te ajute să te descurci excelent chiar și atunci când ai de spălat lucruri mai mari sau poate atunci când ai scos din congelator o bucată uriașă de carne. Poți încerca un set chiuveta și baterie pentru bucătărie de la Sensodays.ro, acesta s-ar putea să fie exact ceea ce cauți pentru ca bucătăria ta să fie exact așa cum ți-ai dorit. . 

Însă, dacă nu știi cum să alegi cea mai bună baterie de bucătărie, poți apela la sfaturile specialiștilor, care într-un timp foarte scurt îți vor recomanda chiuveta și bateria perfecte pentru tine și pentru spațiul tău. 

Dacă ai rezolvat problema chiuvetei și a bateriei, următorul pas important pentru tine este alegerea (montarea unuia nou sau înlocuirea celui vechi) a blatului din bucătărie, locul unde vei petrece poate cel mai mult timp. Poți încerca unul care să cuprindă și plita pentru un spațiu compact sau poți alege unul de sine stătător. Culoarea este importantă, dacă îți place bejul clasic ar trebui să folosești câteva inserții de culoare (decorațiuni, tapet, vaze cu flori), însă, dacă adori culorile puternice (roșu, violet, albastru), decorațiunile pot fi în culori pastel. 

Nu uita de electrocasnice, acestea trebuie să fie perfect funcționale și încăpătoare (frigider, combină frigorifică, cuptor). Pentru ca gatitul să fie o plăcere, ai nevoie de un minin de electrocasnice: un robot de bucătărie (dacă nu îți place ideea de ceva uriaș la tine în bucătărie, poți opta pentru mixer manual și blender), un storcător de fructe (dacă nu îți place unul mare, care stoarce orice fel de fruct, poți alege unul de citrice – va fi senzațional atunci când vei dori să faci limonadă), un cuptor cu microunde. 

Plita sau aragazul sunt extrem de importante, așa că nu te zgârci atunci când vine vorba de noi achiziții. 

Nu în ultimul rând, nu uita să își achiziționezi vase de toate mărimile, mai ales atunci când ai musafiri (deci multă lume la masă), acestea vor fi de un real folos. 

Dacă vei ține cont de sfaturile din materialul de mai sus, vei reuși să îți transformi rapid bucătăria într-un modernă și complet funcțională, care te va ajuta enorm atunci când vei pregăti mâncăruri delicioase.

Sursa foto: Pexels.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top