Stiri

Cum sa te protejezi de hoti folosind un sistem de alarma?

sistem-alarma-wireless
Ca sa te feresti de hoti ai nevoie de foarte multa rabdare si echipamente moderne. Hotii nu sunt foarte inteligenti, tocmai de aceea fac ceea ce fac. Insa ca sa te feresti de ei trebuie sa te protejezi, mai mult sau mai putin. In ziua de astazi avem o gramada de sisteme de protectie. Este mai greu pentru un hot sa intre intr-o casa fara ca nimeni sa nu-l vada, indiferent ca este vorba de un cartier mai rau famat. Locutitorii unui cartier sunt mereu cu ochii in patru si poate doar intr-un moment de neatentie sa se intample ceva.

Dar, pentru ca suntem in 2017 si avem toata tehnologia la indemana, protectia oferita de sisteme moderne este mult mai buna si mai sigura decat ochii unor vecini, un caine de paza sau pura noastra intuitie ca nimic nu ni s-ar putea intampla.

Pentru a fi 100% siguri ca avem casa protejata si ca familia noastra poate dormi linistita, sistemele de alarma sunt solutie perfecta pentru astfel de probleme. Sistemele de alarma sunt atat de evoluate incat sunt capabile sa ne ofere protectie in permanenta si sa stim in orice moment din zi sau din noapte, din orice colt al lumii, daca locuinta noastra este in siguranta sau nu.

La SKUT.ro gasesti cele mai bune sisteme de alarma la cele mai avantajoase preturi. Magazinul, pe care il gasiti la adresa de aici, A?cu o experienta foarte mare in domeniu va ofera cele mai bune servicii. Primiti asistenta din partea unui tehnician atunci cand plasati o comanda, astfel incat toate produsele dvs sa fie compatibile. Aveti dreptul la retur, posibilitatea de a testa produsele in showroom dupa ce le-ati achizitionat si asistenta din partea unor specialisti. SKUT.ro ofera preturi mici, servicii de calitate si produse diverse.

Ca sa te protejezi de hoti, cel mai bine este sa optezi pentru un sistem de alarma cu toti senzorii de care ai nevoie instalati corespunzator. Senzorii sunt de mai multe forme si au roluri diferite.

Acestia se monteaza pentru a detecta diferite probleme precum inundatii, geamuri sparte, scurgeti de gaze, detectii de miscare si multe altele.

Centrala este componenta principala a sistemului de alarma si calculeaza fiecare informatie primita de la senzori. Aceasta trimite informatia mai departe la sirena si in functie de senzor, sirena a??tipaa?? intr-un anumit fel si are jocuri de lumini diferite. Sirena poate fi de interior sau exterior, cu stroboscop sau fara.

Tastatura este o metota de comunicare cu tot sistemul de alarma. Noi ca oameni trebuie sa intelgem sa comunicam cu sistemul de alarma, iar acest lucru este posibil prin tastatura. Aceasta tastatura nu este la fel ca una de calculator. Seamana, dar nu este. Poate fi cu butoane sau cu ecran tactil si se leaga direct la centrala. De acolo putem arma sau dezarma sistemul, efectua setari de mentenanta si multe altele.

5

Instalatorul este cel care are grija sa va puna in functiune toate echipamentele pentru ca sistemul de alarma sa functioneze asa cum trebuie.

Nu uita sa vizitezi magazinul online SKUT.ro si showroom-ul pentru a afla cum poti intra in posesia unui sistem de alarma. Magazinul comercializeaza mai multe produse din domenii diferite si poti alege sisteme de alarma, echipamente auto, accesorii, control acces si multe altele. La fiecare produs comandat primiti garantie, drept de retur in 14 zile si asistenta tehnica post vanzare. Nu aveti nici o sansa sa comandati produse gresite deoarece un operator o sa va contacteze imediat dupa ce ati plasat comanda.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top