Stiri

Cum te îmbraci pentru o vreme schimbătoare

Indiferent de anotimpuri, vremea este din ce în ce mai schimbătoare. Pentru a te putea adapta și pentru a găsi un echilibru între fashion și funcționalitate, trebuie să faci alegerile vestimentare potrivite. De asemenea, garderoba ta trebuie să fie pregătită pentru schimbările de vreme, în special în sezonul rece. Poți observa chiar și în ultima perioadă modificări extreme de temperaturi și fenomene meteo. Fii, deci, pregătită pentru două zile de ninsoare, urmate de temperaturi specifice primăverii. Iată câteva idei:

Joacă-te cu lungimile

Layering-ul este tehnica prin care te poți simți comodă și călduroasă pe orice tip de vreme, în timp ce respecți și regulile tale preferate de fashion. Pentru a putea face față schimbărilor de vreme și temperaturi, joacă-te cu lungimile hainelor pe care le porți. Când vremea este ploioasă, poartă un trenci negru lung, în combinație cu un hanorac cu glugă. Cizmele cauciucate şic pot fi o opțiune potrivită pentru acest tip de vreme, iar combinația de clasic și modern îți va oferi un aer sofisticat.

Bazează-te pe accesorii

Când nu ești sigură de tiparul în care se încadrează outfitul tău, dar vrei să-i oferi o notă aparte, profită de accesorii. Fie că acestea sunt eșarfe, fulare, broșe sau genți, ele pot dicta cu ușurință direcția în care se îndreaptă ținuta ta. De exemplu, dacă urmează să ai o întâlnire importantă, dar vremea nu-ți permite să te îmbraci așa cum ți-ai dori, adaugă un element elegant. Nu uita, de asemenea, să te bazezi pe puterea unui parfum puternic. Alege parfumuri Guess femei pentru zilele petrecute la muncă, la birou, și parfumuri Lancome femei pentru întâlnirile romantice. Felul în care alegi să condimentezi un outfit îi va influența pe cei din jur atunci când își fac o primă impresie despre tine.

Alege nuanțe neutre

Când trebuie să te bazezi pe mai multe straturi de haine este complicat să alegi piese vestimentare colorate. De aceea este recomandat să te rezumi la nuanțe neutre pastelate. În special pe timp de iarnă sunt la modă combinațiile între gri și negru sau nuanțele de maro. În general, culorile pământii sunt cel mai ușor de purtat pe vreme mohorâtă, iar negru rămâne cea mai stylish opțiune. În zilele răcoroase, dar uscate, poți alege un outfit alcătuit din piese albe și negre. Un palton lung negru, în combinație cu un pulover gros alb și jeans crem te va ajuta să atragi privirile, cu toate că ținuta este una simplă la bază. Aceasta denotă un simț al modei original și fără efort.

Combină materialele potrivite

Sezonul rece și vremea schimbătoare te obligă să fii pregătită pentru toate tipurile de fenomene meteo, dar trebuie să ai grijă cu felul în care combini materialele. Pentru că scopul tău este să fii la modă, nu poți doar să porți multe straturi de haine, fără a fi atentă la detalii. Poartă hanorace din tricot pe sub palton în zilele răcoroase, iar când temperaturile cresc, optează pentru o jachetă tip overshirt, în combinație cu un pulover pe gât din cașmir. Astfel de ținute sunt potrivite pentru zilele în care ai treabă prin oraș, dar dacă te oprești la o cafea la terasă asigură-te că mai ai un palton pe care să-l porți pe umeri când atmosfera devine răcoroasă.

 

Poți fi trendy indiferent de vreme, dacă faci alegerile potrivite și dacă alegi să te inspiri din ținutele de street style fotografiate la săptămânile modei din marile orașe. De asemenea, bazează-te cât mai mult pe stilul propriu și pe ceea ce-ți dorești să exprimi prin ținutele tale.

 

Sursa foto: pexels.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top