Stiri

Cutiile de carton îți pot simplifica existența și îți fac viața mai frumoasă

Din fericire, există Mapa Rom Invest, firma care vinde ambalaje din carton de calitate superioară la prețuri foarte avantajoase.

Cartonul ondulat este un tip de carton remarcabil pentru consistența sa. Relativ robust, este popular printre diferitele tipuri de ambalaje pentru consumatori. Multe cutii, cum ar fi pachetele pentru bunuri de larg consum, sunt realizate din carton. Printre acestea se numără cerealele și produsele de înfrumusețare.

Cutia de carton există de peste 200 de ani. Cartonul ondulat a început să apară la mijlocul primei revoluții industriale. De-a lungul anilor, de la dezvoltarea sa, cutia de carton ondulat a devenit cea mai comună formă de expediere care se regăsește în fiecare aspect al managementului și transportului materialelor.

Cutiile pe care majoritatea oamenilor le consideră a fi uzuale, printre care și cele durabile pentru transport, folosite pentru a expedia o varietate de produse, sunt de fapt din carton.

Deși cartonul simplu are multe avantaje și este suficient de robust pentru majoritatea produselor de larg consum, nu este suficient de dur pentru a transporta unele articole. În schimb, majoritatea expeditorilor folosesc carton ondulat pentru anumite tipuri de expediție. Cele două straturi exterioare alcătuiesc corpul principal al cutiei. Stratul din mijloc este o bucată mai subțire de carton formată din buzunare cu aer.

 

Buzunarele cu aer încorporate în carton oferă o rezistență excelentă la impact și o manevrare fermă. Cutiile de carton sunt folosite de companiile din întreaga lume pentru a livra zilnic mărfuri, și reprezintă una dintre opțiunile cele mai rentabile pentru a se asigura că acestea ajung în siguranță la destinație. Cartonul ondulat este cunoscut și pentru versatilitatea să. Sunt disponibile diferite tipuri de diferite rezistențe și grosimi.

 

Pentru pachetele de larg consum, cartonul este de obicei opțiunea preferată.

Cartonul ondulat poate fi imprimat într-o varietate de culori și texturi și este mai ușor și mai confortabil la atingere decât alte tipuri de carton. Poate fi folosit pentru expediere, cum ar fi expediția  documentelor.

Cu toate acestea, cutiile de carton sunt mult mai potrivite pentru ambalare și expediere. Cel mai important este că sunt mult mai dure, mai elastice și mai puternice. Cutiile de carton sunt potrivite pentru stivuire deoarece pot suporta greutatea altor cutii și pot fi așezate pe paleți. Ambalarea într-o cutie de carton robustă mărește siguranța mărfurilor care sunt expediate. Maparom.ro  vă oferă o varietate de cutii pentru  expediere special concepute pentru a rezista în orice condiții!

Unii producători locali au nevoie de sute sau chiar mii de cutii pentru a-și livra mărfurile.

Nimic nu este întâmplător, totul este atent calculat pentru ca ceea ce trimiți să ajungă la destinatar intact și complet în siguranță.

Este bine să urmezi toate tendințele inspirate de piață, să te concentrezi pe ceea ce este necesar și să nu faci compromisuri la calitate. Maparom.ro este soluția ideală atunci când vine vorba de ambalare.

Dacă afacerea dumneavoastră necesită cutii pentru ambalare, depozitare sau transport va invităm să aruncați un ochi pe catalogul de produse marca Mapa Rom Invest și, nu în ultimul rând, să îi contactați.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top