Stiri

Avem strazi faine, bine alese pentru ARO, Dacia 1300 si asa mai departe

Pe internet circula un film ce arata celor care nu stiu cum arata strada Strapungere Silvestru, astfel va invitam sa o evitati. Oamenii de afaceri ieseni au masini rare si scumpe de la producatori celebri precum Ferrari, Maserati, Aston Martin, Rolls Royce, Porsche si asa mai departe dar nici ca unul din el ar trage niste sfori si pentru binele orasului nostru si a masinilor ce le detin iei si noi restul locuitori ai bravului nostru oras.
Canta, Silvestru, Gara arata de parca ar fi trecut armata si tancuri pe acolo, strazile alea nu au fost reparate de ani buni desi sunt foarte circulate. Portiunile Bacinschi – Arcu abia au fost asfaltate asta vara si de bine ce au fost facute acum sunt valurite, in paragina sunt si liniile tre tramvai la care nu mai lucreaza nimeni de cateva luni bune.

Dupa cercetarile asupra abuzului in serviciu a Politiei Rutiere, in urma carora domnul Frunza a demisionat ar trebui acum ca cineva sa cerceteze de unde au aparut aceste gropi in strazile orasului.

Ziarul Adevarul: Şanţuri şi nervi în Canta şi la Gară


Autorităţile susţin că nu pot reabilita porţiunea afectată din cauza temperaturilor scăzute.
Bulevardele Canta şi Străpungere Silvestru funcţionează ca o centură în interiorul oraşului pentru maşinile care intră în Iaşi dinspre vest. Chiar dacă este o rută intens circulată, mai ales de către vehiculele de mare tonaj, această porţiune de drum naţional are mai mult gropi decât asfalt. Din acest motiv, şoferii care ţin la maşinile lor sunt nevoiţi să se deplaseze cu viteze mai mici de 15 kilometri la oră. Chiar dacă gropile au fost peticite în repetate rânduri, acest lucru nu a dus la ameliorare a situaţiei, din cauză că plombele nu sunt la nivel cu restul şoselei. „Acolo unde înainte era groapă, acum este un dâmb şi tot îţi strici maşina”, a explicat Doru N., taximetrist. Din cauza îngheţului din timpul iernii, gropile de anul trecut s-au transformat în adevărate cratere, îndeosebi pe Străpungere Silvestru, de la Gară până sub pasarela Alexandru. Lucrările de decapare a gropilor au lăsat în urmă şanţuri mult prea mari pentru a putea fi evitate de vreo maşină. „Este o adevărată bătaie de joc. Cine poate circula pe aici? Nu a mai rămas nimic din şosea”, a spus nervos Mircea F., şofer. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) susţin că temperaturile scăzute nu au permis până acum reabilitarea şoselei. „Nici acum nu ar trebui să facem lucrări de peticire, dar trebuie să asigurăm condiţii măcar acceptabile de circulaţie pentru ieşeni. Când vremea ne va permite, avem în program lucrări de reabilitare totală a drumului naţional”, a spus ieri Dorina Tiron, directorul DRDP.
Sursa: Cotidianul Adevarul

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Cristi Lautaru

    February 16, 2009 at 6:29 pm

    Melodiile sunt cantate de mine, iar instrumentalele sunt din 2 melodii rusesti. Da`mi prv sa`ti dau ceea ce doresti.
    Good day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top