Business

Daca vrei sa zambesti din nou, alege un dentist Bucuresti

dentist Bucuresti

Te-ai gandit vreodata ca iti doresti dinti ficsi, ideal imediat dupa procedura de implantare?  Sau ca esti limitat in timp sau expus profesional sau social si, prin urmare, nu iti poti permite un tratament indelungat? Sau nu iti imaginezi sa traiesti cateva luni cu o solutie temporara care nu este foarte rezistenta? Atunci ai nevoie de un dentist Bucuresti de la clinica dentara Dental Privilege. Procedura de implant dentar Fast & Fixed iti ofera posibilitatea de a avea proteze dentare fixe intr-o singura zi. Cu conceptul inovator de tratament Fast & Fixed, beneficiezi de o metoda de terapie rapida si confortabila, care iti permite sa ai proteze dentare de inalta calitate, care sa se simta ca dintii tai naturali si, prin urmare, iti poate imbunatati viata.

Implantologia clasica este de obicei asociata cu un efort chirurgical mare si multe sedinte de terapie. De regula, in cazul pierderii osoase avansate, marirea osoasa trebuie efectuata inainte de tratamentul cu un implant. Metoda de implant dentar Fast & Fixed efectuata la un dentist Bucuresti de la clinica stomatologica Dental Privilege, este proiectata astfel incat, implanturile din spate sa fie inclinate. Ca urmare, fortele biomecanice sunt distribuite optim si substanta osoasa existenta este utilizata in mod optim. In acest fel, doar cateva implanturi (de obicei 4-6) per maxilar sunt suficiente pentru a asigura o baza sigura si durabila pentru o restaurare fixa ​​directa. Marirea osoasa poate fi evitata in majoritatea cazurilor. Chiar si pacientii cu risc ridicat au sansa de a beneficia de un implant dentar cu dinti ficsi.

Dentist Bucuresti – conceptul de succes

Fast & Fixed este conceptul de succes pentru fixarea sigura a protezelor dentare fixe pe doar cateva implanturi. Metoda face parte din standardul unui dentist Bucuresti de la clinica stomatologica Dental Privilege, deoarece este de ultima generatie, eficienta din punct de vedere al costurilor si poate fi realizata foarte rapid. Intr-o singura sedinta de tratament, poti obtine proteze fixe in cateva ore. Iti vei recapata zambetul intr-o singura zi. Dintii tai noi pot straluci acum cu frumusete, durabilitate si putere. In general, marirea osoasa nu este necesara. Procedura poate fi folosita chiar si pentru pacientii cu pierdere osoasa avansata.

La un dentist Bucuresti de la clinica stomatologica Dental Privilege vei experimenta un confort deosebit, cu dinti ficsi naturali la purtare, cu o potrivire perfecta. Procedura este blanda, sigura si eficienta prin diagnosticare 3D si implantare asistata de computer. Simtul gustului este pastrat datorita protezelor dentare fara palat. De asemenea, se pastreaza pronuntia naturala, clara, fara stalciri. Procedura este eficienta din punct de vedere al costurilor, deoarece se efectueaza mai putine proceduri si se folosesc mai putine implanturi. Daca doresti sa afli mai multe despre procedura cu dinti ficsi, apeleaza la  un dentist Bucuresti de la clinica stomatologica Dental Privilege.

Programeaza-te chiar acum la stomatologia noastra accesand link-ul acesta.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top