Stiri

DAMES, brandul de fashion, se extinde în sfera digitală prin lansarea aplicației mobile

DAMES, brandul românesc cu articole vestimentare pentrufemei, își extinde sfera digitală cu lansarea aplicației mobile ce oferă clienților săi o experiență de cumpărături modernă șipersonalizată.

Cu o cifră de afaceri de 1.400.000 de euro în ultimul an și 70 de angajați, brandul DAMES este prezent pe piața modei din România din anul 2010, cu locația la Iași și a devenit cunoscutpentru ținutele de damă elegante și feminine, personalizate pe dimensiunile fiecărei cliente. Cu o misiune clară de a aduceunicitate în garderoba fiecărei femei, brandul s-a concentratîntotdeauna pe calitatea materialelor și designul deosebit.

În calitate de experți în imprimeria digitală, echipa DAMESpune un accent deosebit pe utilizarea responsabilă a materialelor textile. Cu tehnologia de imprimare digitala sipersonalizare pe dimensiunile clientei, brandul minimizeazărisipa de materiale și oferă produse de calitate, delicate, elegante și la preturi atractive.

Brandul DAMES a luat naștere din pasiunea noastră pentrumodă și dorința noastră de a oferi femeilor românce o experiență unică în materie de modă. Cu aplicația mobilăDAMES, aducem moda direct în palma doamnelor și domnișoarelor, oferindu-le o modalitate mai ușoară și maicomodă de a explora colecțiile noastre unice și de a-șipersonaliza ținutele preferate“, a declarat directorul general, Simona Ciobotaru.

Aplicația mobilă DAMES are ca scop dezvolte o comunitate loială în jurul brandului, fidelizeze cliențiiexistenți și atragă noi clienți prin oferirea de conținutreconfortant și dedicat. Ușor de utilizat, aplicația conține atâtarticolele vestimentare ce pot fi comandate, cât și ultimeleoferte pentru a fi la curent cu toate noutățile brandului. De asemenea, aceasta are implementată și o secțiune de mesaje, unde clienții pot trimite întrebări și nelămuriri, iar ulterior, vorprimi un răspuns în cel mai scurt timp.

Dorim aducem clientele DAMES mai aproape și formăm o comunitate a femeilor elegante și cu atențiedeosebită asupra aspectului fizic. Prin produsele noastre, asigurăm unicitatea în garderoba fiecărei doamne și îi oferimposibilitatea de a se simți specială și încrezătoare în sine.” – continuă Simona Ciobotaru.

Lansarea aplicației mobile DAMES vine cu un cadou de bunvenit, clientele beneficiază de o super promoție, 30% reducerela prima comandă făcută din aplicație, cu codul<DAMESAPP30> ce va putea fi introdus la ultima etapă a achiziției. Acesta va fi valabil în prima lună de la lansare, respectiv până la data de 25.10.2023.

Aplicația mobilă poate fi găsită gratuit, atât pe Android – link aplicație: https://bit.ly/3Rs7ywH – cât și pe IOS – link aplicație: https://apple.co/3Rs4JMd.

Despre DAMES

DAMES este un brand românesc de modă, născut în Iași, cu o prezență de peste 13 ani pe piața din România. Cu o gamăvariată de produse imprimate și personalizate pe dimensiunileclientelor, DAMES oferă ținute elegante și feminine la prețuriaccesibile. Misiunea DAMES constă în crearea unor ținutedeosebite, distincte prin imprimeuri spectaculoase, cu accent pe personalizarea acestora pentru fiecare clientă. Ținutele DAMES se pot comanda pe https://www.dames.ro/

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top